Prikaži najnovije vesti
seks, crnac,

BRZO U TERETANU: Zgodni muškarci brže dovode žene do orgazma

Sex 18

Što žena svog partnera doživljava dominantnijim, muževnijim i fizički zgodnijim, to je veća verovatnoća da će doživeti orgazam, pa su veće šanse i za trudnoću

Žene koje smatraju da su njihovi partneri privlačni po opšim društvenim standardima, kao i muževniji i dominantniji znatno češće doživljavaju vrhunac u postelji, pokazala je studija Univerziteta u Pensilvaniji. Prema njoj, muževnost i fizička privlačnost partnera diktira učestalost ženskih orgazama, piše Dejli mejl.

To potvrđuje teoriju da ženski orgazam ima evolucijsku svrhu, a to je da intenzivira želju žena za seksom i time povećava mogućnost trudnoće.

Ženski orgazam pokazatelj je odabira najboljih gena za stvaranje potomstva, a osobine alfa mužjaka poput samopouzdanja, dominantnosti i dobrog izgleda najbolji su pokazatelj dobrih gena", profesor Dejvid Puts. U studiji na 110 parova žene su procenjivale privlačnost partnera i potom beležile koliko često doživljavaju orgazam. Rezultati su pokazali da što žene svog partnera doživljavaju muževnijim i atraktivnijim drugim pripadnicama svog spola, to češće doživljavaju orgazam istovremeno sa s partnerom, čime povećavaju šanse za trudnoću, prenosi naučni časopis Evolucija i ljudsko ponašanje.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir