BRZO U TERETANU: Zgodni muškarci brže dovode žene do orgazma

Sex

Što žena svog partnera doživljava dominantnijim, muževnijim i fizički zgodnijim, to je veća verovatnoća da će doživeti orgazam, pa su veće šanse i za trudnoću

seks, crnac,

Žene koje smatraju da su njihovi partneri privlačni po opšim društvenim standardima, kao i muževniji i dominantniji znatno češće doživljavaju vrhunac u postelji, pokazala je studija Univerziteta u Pensilvaniji. Prema njoj, muževnost i fizička privlačnost partnera diktira učestalost ženskih orgazama, piše Dejli mejl.

To potvrđuje teoriju da ženski orgazam ima evolucijsku svrhu, a to je da intenzivira želju žena za seksom i time povećava mogućnost trudnoće.

Ženski orgazam pokazatelj je odabira najboljih gena za stvaranje potomstva, a osobine alfa mužjaka poput samopouzdanja, dominantnosti i dobrog izgleda najbolji su pokazatelj dobrih gena", profesor Dejvid Puts. U studiji na 110 parova žene su procenjivale privlačnost partnera i potom beležile koliko često doživljavaju orgazam. Rezultati su pokazali da što žene svog partnera doživljavaju muževnijim i atraktivnijim drugim pripadnicama svog spola, to češće doživljavaju orgazam istovremeno sa s partnerom, čime povećavaju šanse za trudnoću, prenosi naučni časopis Evolucija i ljudsko ponašanje.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Tagovi

Komentari (10)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • ZK

  ZK

  Ma treba da bude i baja u krevetu.....

  23 Odgovori 
 • ZK

  ZK

  Gde li su ti lepotani , da ih vidim ? :))

  22 Odgovori 
 • LALA

  LALA

  Džaba pločice, česma je bitna .

  21 Odgovori 

Poslednji komentar

 • LALA

  LALA

  Brinete se za cesmu ,zar ne ?.
  Postoje dva dana u nedelji oko kojih i zbog kojih
  ne brinem .Jedan od tih dana je juce , a drugi o
  kojem ne brinem je sutra .

  -1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!