Prikaži najnovije vesti
ubistvo, Ljubinka Buba Dobrosavljev, dečko Nebojša Pavlović, emisija dobro veče
BUBA TVRDI

Buba Dobrosavljev: Nebojša je hteo da me ubije!

Stars 114

Počeo je da me davi... Ovim rečima Ljubinka Dobrosavljev započela je sinoć svoju ispovest u emisiji „Dobro veče, Srbijo“ Jelene Bačić Alimpić na Pinku.

Počeo je da me davi...
Ovim rečima Ljubinka Dobrosavljev započela je sinoć svoju ispovest u emisiji „Dobro veče, Srbijo“ Jelene Bačić Alimpić na Pinku.

- Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: „Ubiću te! Odrobijaću te u CZ!“ - kazala je Buba govoreći o onome kroz šta je prošla s bivšim dečkom Nebojšom Pavlovićem, nakon čega je pobacila u četvrtom mesecu trudnoće.

- Trudnoća je utvrđena dok smo bili na moru u Budvi. Smatram da nije bio sposoban da se nosi sa činjenicom da će postati otac - pričala je svoju verziju priče držeći u rukama medicinsku dokumentaciju koja potvrđuje da je bila u drugom stanju, ali nije želela da pokaže snimak ultrazvuka koji je uradila u 12. nedelji.

Njihov odnos se pogoršao kad su počeli da žive zajedno u Beogradu:
- Bila sam izolovana, bez interneta i telefona. Rešila sam da ga ostavim i tad me je napao. Gurnuo me je, pala sam na stomak. Udarao me je po glavi.  Strašno mi je da pričam o tome! Osećam se kao da mi se srušio ceo svet, odlazim na psihoterapiju i pijem antidepresive.

 

 

Nebojša: Buba, bolje ćuti!

Nebojša Pavlović, bivši dečko voditeljke Ljubinke Bube Dobrosavljev, obratio se Kuriru otvorenim pismom.
 
„Niti sam hteo ‘da ubijem’ bilo koga, niti sam izvršio ‘sumanuto nasilje’, niti sam bilo koga ‘maltretirao’, niti sam ‘bivši robijaš‘, niti je za mnom raspisana ‘potera’... Zahvaljujući ovim klevetama, osoba sa kojom sam imao najiskrenije životne planove najzad je dospela na naslovne strane tabloida. Ukoliko se kampanja u novinama nastavi i ako budem izložen daljim neprijatnostima, biću prinuđen da iznesem sve što mi je poznato, a što nikako ne bi bilo prijatno za lice sa naslovne strane“, zaključuje Pavlović.
 

Vesna Stanojević: Buba je hrabra žena!

Vesna Stanojević, direktorka Savetovališta protiv nasilja u porodici, takođe je bila gost u emisiji.

- Žene zbog stida i srama ne govore o maltretiranju. I Buba je rekla da se upravo tako osećala, ali je to prevazišla i progovorila o problemima. To je hrabrost i svaka žena koja trpi nasilje treba da se ugleda na Bubu - rekla je Stanojevićeva.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir