BUBA TVRDI

Buba Dobrosavljev: Nebojša je hteo da me ubije!

Stars

Autor:

Počeo je da me davi... Ovim rečima Ljubinka Dobrosavljev započela je sinoć svoju ispovest u emisiji „Dobro veče, Srbijo“ Jelene Bačić Alimpić na Pinku.

ubistvo, Ljubinka Buba Dobrosavljev, dečko Nebojša Pavlović, emisija dobro veče

Počeo je da me davi...
Ovim rečima Ljubinka Dobrosavljev započela je sinoć svoju ispovest u emisiji „Dobro veče, Srbijo“ Jelene Bačić Alimpić na Pinku.

- Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: „Ubiću te! Odrobijaću te u CZ!“ - kazala je Buba govoreći o onome kroz šta je prošla s bivšim dečkom Nebojšom Pavlovićem, nakon čega je pobacila u četvrtom mesecu trudnoće.

- Trudnoća je utvrđena dok smo bili na moru u Budvi. Smatram da nije bio sposoban da se nosi sa činjenicom da će postati otac - pričala je svoju verziju priče držeći u rukama medicinsku dokumentaciju koja potvrđuje da je bila u drugom stanju, ali nije želela da pokaže snimak ultrazvuka koji je uradila u 12. nedelji.

Njihov odnos se pogoršao kad su počeli da žive zajedno u Beogradu:
- Bila sam izolovana, bez interneta i telefona. Rešila sam da ga ostavim i tad me je napao. Gurnuo me je, pala sam na stomak. Udarao me je po glavi.  Strašno mi je da pričam o tome! Osećam se kao da mi se srušio ceo svet, odlazim na psihoterapiju i pijem antidepresive.

 

 

Nebojša: Buba, bolje ćuti!

Nebojša Pavlović, bivši dečko voditeljke Ljubinke Bube Dobrosavljev, obratio se Kuriru otvorenim pismom.
 
„Niti sam hteo ‘da ubijem’ bilo koga, niti sam izvršio ‘sumanuto nasilje’, niti sam bilo koga ‘maltretirao’, niti sam ‘bivši robijaš‘, niti je za mnom raspisana ‘potera’... Zahvaljujući ovim klevetama, osoba sa kojom sam imao najiskrenije životne planove najzad je dospela na naslovne strane tabloida. Ukoliko se kampanja u novinama nastavi i ako budem izložen daljim neprijatnostima, biću prinuđen da iznesem sve što mi je poznato, a što nikako ne bi bilo prijatno za lice sa naslovne strane“, zaključuje Pavlović.
 

Vesna Stanojević: Buba je hrabra žena!

Vesna Stanojević, direktorka Savetovališta protiv nasilja u porodici, takođe je bila gost u emisiji.

- Žene zbog stida i srama ne govore o maltretiranju. I Buba je rekla da se upravo tako osećala, ali je to prevazišla i progovorila o problemima. To je hrabrost i svaka žena koja trpi nasilje treba da se ugleda na Bubu - rekla je Stanojevićeva.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (109)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • M

  M

  Ja joj uopste ne verujem. Izvinjavam se svim dezurnim pateticarima, ali ne. Sto nije pokazala dokumentaciju? Koja je poenta drzanja papira u krilu, ako nece da ih pokaze? Pogledaj joj samo izraze lica. Zar tako izgleda neko ko je pre svega par dana preziveo sve to i ko je na psiho terapiji? Zar se neko takav pojavljuje u medijima i daje izjave za s ... više ve moguce novine? Ma dajte...da je ovo dozivela, zatvorila bi se u sebe i plasila bi se svoje senke..Devojka zeli da dodje do novog sponzora i angazmana, jer se izblamirala u ZG, a o njenoj karijeri je suvisno govoriti. Dovoljno je reci da se za nju proculo kada ju je paparazzo dragog nam Kurira uslikao na ulazu u vilu Bregovica.

  38 Odgovori 
 • GOCCA

  GOCCA

  BUBA JE HRABRA ZENA,ALI TREBA CUTI I DRUGU STRANU PRICE.NE OPRAVDAVAM NASILJE NI U JEDNOM OBLIKU ALI TREBA CUTI I NEBOJSU.

  34 Odgovori 
 • Mila

  Mila

  Kada je moja sestra imala spontani pobacaj u osmoj nedelji (nije u pitanju nasilje, vec sama priroda),fetus je poslat na patologiju da se utvrdi zbog cega je doslo do toga. Ona je zaglavila u bolnici na ispitivanju. Pazljivo sam sinoc gledala emisiju i nisam cula da je posle davljenja, pretnji i spontanog Buba zavrsila u bolnici, nego je pozvala se ... više stru i otisla kod majke. Pri tom joj je trudnoca bila u drugom tromesecju.Svaka zena koja je bar jednom imala spontani pobacaj zna koliko je obilno krvarenje i da treba odmah da se javi lekaru da bi se sprecile eventualne komplikacije koje taj isti spontani moze da izazove. Nazalost, sve sto je Buba pricala mi daje za pravo da sumnjam u celu pricu.

  27 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Jasminitca

  Jasminitca

  Moram se zgroziti kad cujem da ima ovakvih zena koje su spremne na sve samo da bi sebe promovisale i stekle neku slavu koja ce biti zasnovana na sazaljenju.
  Toliko je sve u njenoj prici jadno i izvestaceno da se pitam zasto su joj dozvolili da se ovako kompromituje.
  Njeni antologijski gafovi se dakle nastavljaju a ja da sam mestu tog njenog mom ... više ka zaista bih se osecala jadno i iskorisceno posle njene ovakve tirade.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!