Budući akcionari Telekoma osnovali udruženje

Društvo

Autor:

BEOGRAD - Sindikati Nezavisnost iz Telekoma Srbije i PTT-a osnovali su udruženje budućih akcionara Telekoma - Nezavisni akcionari Telekoma Srbija (Natels).

telekom, akcionari, udruzenje,

BEOGRAD - Sindikati Nezavisnost iz Telekoma Srbije i PTT-a osnovali su udruženje budućih akcionara Telekoma - Nezavisni akcionari Telekoma Srbija (Natels).
Predsednik Skupštine udruženja i predsednik sindikata Nezavisnost u Telekomu Dragan Panić kazao je novinarima da se uskoro očekuje podela akcija Telekoma i da je cilj udruženja da zaštiti interese malih akcionara.

On je kazao da će Udruženje omogućiti članovima da dobiju informacije o poslovanju Telekoma Srbije, biznis planove i izveštaje o kretanjima na Beogradskoj berzi kako bi mogli da ocene da li treba da zadrže akcije ili da ih prodaju.
Panić je podsetio da će građani Srbije i bivši i sadašnji zaposleni u Telekomu dobiti više od 20 odsto akcija Telekoma.

Broker Branislav Jorgić kazao je da će akcija Telekoma biti jedna od najvrednijih hartija na domaćem tržištu.

Država Srbija ima 80 odsto akcija u Telekomu, a 20 odsto grčki OTE. Građani će dobiti 15 odsto akcija Telekoma a zaposleni oko 6,5 odsto akcija te kompanije.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sve Dinkićeve afere bilo bi lako procesuirati, ali nemoguće je jer on ima podršku u delovima pravosuđa i vlasti Dušan Janjić, analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde