Čačak: Gosti, uzmite poklone, mlada u krevetu s kumom

Srbija

Autor:

Kada je otvorio vrata sobe, imao je šta i da vidi. Njegov izabrani kum ležao je sa njegovom ženom na krevetu

nevada, karson vil, metodisticka crkva, vencanje,

ČAČAK - Poštovani gosti, molim vas, uzmite natrag vaše poklone, i idite svojim kućama. Jer, mlada je pobegla sa svadbe, i to za kuma, koji nas je upravo venčao!

Završilo se venčanje. Mlada je otišla u svoju sobu da se presvuče. Pošto je nije bilo dugo, mladoženja je otišao da je potraži. Kada je otvorio vrata sobe, imao je šta i da vidi. Njegov izabrani kum ležao je sa njegovom ženom na krevetu. Bili su, u najmanju ruku rečeno, veoma prisni - ispričao je I. P, jedan od svatova sa propale svadbe.

- Mladoženja je, potom, njih dvoje izbacio iz restorana, a onda se obratio svatovima i zamolio ih da odu kućama... Tako se veselje završilo... Nesrećni domaćini morali su, ipak, da plate sve troškove u restoranu, iako večera nije bila ni poslužena..., pišu "Večernje novosti"

Dogodovštine sa jesenjih svadbi koje se samo viđaju na filmovima, gotovo svake godine obeleže bar jedno veselje u gradu na Moravi i okolini.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Tagovi

Komentari (50)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • dejan

  dejan

  zato sto ste kao taj kum :D zeznuli ste nas a bili ste nam najbolji...

  203 Odgovori 
 • Predostrožnost

  Predostrožnost

  Haha, ja sam imala drugaricu koja je volela da flertuje sa svim mojim momcima. Međutim, ništa nije uspela da uradi, ili ja za to nisam saznala. Malo po malo, pa ja saznam da joj se majka udala tako što je "preotela" dečka od "dobre drugarice"...A i to otimanje joj je nekako bio hobi. Prvo sam prestala da je upoznajem sa mocima, a posle nekoliko ... više meseci sam prestala i da joj se javljam. I čujem skoro da je razvela jedan brak. Nema šta, iver ne pada daleko od klade.

  169 Odgovori 
 • Deki

  Deki

  Ovakva desavanja su oduvek bili vicevi, takozvani crnogorski kum, prvo kum proba mladu pa onda mladozenja. Veoma mi je zao mladozenje, ali da sam na njegovom mestu ruke i noge bih im slomio !!!

  155 Odgovori 

Poslednji komentar

 • mladen

  mladen

  KUM KUMICU , KO BIK JUNICU !!!

  1 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!