Srbijo, da li smeš?

Čanku preti 10 godina zatvora!

Politika

Autor:

Advokat Borivoje Borović tvrdi da je lider LSV počinio krivično delo nasilničkog ponašanja zbog kojeg bi mogao i celu deceniju da robija

Nenad Čanak, Pavle Lešanović, napad, krivično delo,

Mogao b i uskoro štap da šeta po zatvorskom krugu

BEOGRAD - Govori tiho i nosi štap sa sobom.
Lider LSV Nenad Čanak, koji je preksinoć zverski pretukao štapom Pavla Lešanovića ispred kafane „Tako je suđeno“ u Novom Sadu, izvršio je, prema rečima uglednog advokata Borivoja Borovića, krivično delo nasilničkog ponašanja za koje je zaprećena zatvorska kazna do 10 godina zatvora, s obzirom na to da je reč o lakšim telesnim povredama.

- Da je reč o običnom čoveku, policija bi ga već odvela u pritvor, a ovako... Meni sve ovo liči na onaj slučaj Šešelja i advokata Barovića. Bojim se da će ovo proći isto. Jednostavno, policija zazire od političara - kaže Borović.

Poznati advokat Toma Fila kaže da, ukoliko se utvrdi da se sve desilo tako kako tvrdi oštećeni, Čanku treba ukinuti imunitet kako bi odgovarao za svoja dela.

- To nije uvreda ili kleveta, to je nasilničko ponašanje. Ne znam odakle mu ti telohranitelji, uostalom, telohranitelj je tu da zaštiti osobu koju čuva, a ne da unaokolo bije. Ovo je strašno - kazao je Fila.

REAGOVANJA POLITIČARA


„Biografija“ Nenada Čanka

Nenad Čanak je, podsetimo, već poznat po brojnim incidentima.
- Odmah posle petooktobarskih promena on je, vozeći pod dejstvom alkohola svoju ‘’bebicu’’, motor „honda“, pri brzini od 135 kilometara sleteo s puta kod Sremske Mitrovice, gde se i teško povredio.
- Decembra 2009. Čanak je u noćnim satima sumanuto vozio motorne sanke kroz grad.
- Kum Nenada Čanka je Nenad Opačić, koji je osuđen kao glavni organizator prodaje droge u Novom Sadu i koga povezuju sa „zemunskim klanom“.

Čanak u „finom“ društvu

Čanak voli da banči po kafanama u društvu mlađih i polugolih devojaka. Na fotografiji do koje smo došli je izvesna Teodora Mijušković, igračica iz Nove Pazove.

- Ta fotografija je nastala na Pagu, gde smo se Nenad i ja upoznali. Neću više ništa da vam kažem - rekla je ona.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Trebalo bi jasno i glasno, i s dokazima, reći koji su političari plaćali prostitutke Božidar Spasić, bivši radnik DB

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde