Široko

Ceca dala za haljine 15.000 evra!

Stars

Autor:

Svetlana Ražnatović za aktuelnu turneju „Ljubav živi“ nakupovala najskuplje modele najpoznatijih svetskih modnih kreatora

Ceca Ražnatović, haljine, garderoba,

Ceca se trudi da za publiku uvek bude drugačija. To košta, ali za fanove ništa nije skupo

Svetska, a naša.
Svetlana Ražnatović je samo za haljine koje nosi na turneji „Ljubav živi“ izdvojila više od 15.000 evra! Kako navodi naš izvor blizak folk zvezdi, Ceca je želela da se nakon osam meseci provedenih u kućnom pritvoru pred publikom pojavi u najboljem izdanju. Stoga nije štedela, pošto i pesmom i izgledom uvek iznova hoće da očara fanove.
- Na haljine je stvarno dala velike pare, ali ona se trudi da za publiku uvek bude drugačija, što je ovim stajlingom i postigla. To košta, ali za fanove ništa nije skupo. Njima mora da bude najlepša - kaže naš sagovornik i dodaje da je reč o kreacijama poznatih svetskih kreatora:
- Ona je zgodna žena i njoj sve lepo stoji. Nema problem s kilažom, pa je lako ušla u modele koje potpisuju Dolče Gabana, Šeri Hil, Tom Ford, Roberto Kavali, pa i crnogorska kreatorka Nataša Pejović...
U svotu od 15.000 potrošenih evra ne ulaze cipele, šminka... Pred turneju je promenila boju kose i stavila dugu nadogradnju. I izgleda sjajno, a za dva dana puni 39 godina.
(I.C.)

Ove kreatore Ceca voli

Dolče Gabana od 350 do 3.000 evra
Šeri Hil od 200 do 2.000 evra
Tom Ford od 400 do 2.500 evra
Roberto Kavali od 700 do 3.500 evra

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nema mogućnosti da se ospori odluka žalbenog veća da se Šešelj vrati u Hag Milan Antonijević Jukom

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!