CECA PRAVI PREDAH OD SRBIJE: Pevačica vodi Anastasiju i Veljka u London, a evo i zbog čega
Foto: Damir Dervišagić

Odmor

CECA PRAVI PREDAH OD SRBIJE: Pevačica vodi Anastasiju i Veljka u London, a evo i zbog čega

Stars -

Ceca Ražnatović će 21. oktobra prvi put u karijeri nastupiti u Londonu. Folk diva otkrila je da sa sobom u Veliku Britaniju vodi i decu, kao i šta planira da radi u engleskoj prestonici.

"Pripremam se polako. Što se tiče repertoara, to je sve navežbano. Očekujem dobru atmosferu, novi grad je u pitanju", rekla je Ceca i dodala da će se potruditi da sa decom obiće grad. Pevačica ističe da se ne meša u izbor partnera svoje dece.

CECA OTVORENO O ANASTASIJI I TEU: Evo šta je rekla o novoj ljubavi svoje ćerke

"Ne mogu da komentarišem njihove privatne izbore, niti želim. Njihov stav je da ne žele da komentarišu i ja to podržavam! Ni ja ne pričam o svom privatnom životu. Smatram da je to nešto što se mene tiče, meni bliskih ljudi, mislim na porodicu, a sve ostalo vezano za posao treba da se promoviše. Njihova veza njihova stvar", ispričala je Ražnatovićeva.

Na pitanje kako je je reagovala kada je saznala da je njena ćerka u vezi sa poznatim košarkašem Milošem Teodosićem rekla je sledeće:"Pa šta ima da reagujem, ako su moja deca srećna i zadovoljna nebitno je ko se kako zove".

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(Alo/LJ.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track