Čekanje na granici do 30 minuta

Srbija

Autor:

BEOGRAD - Saobraćaj u Srbiji je danas umerenog intenziteta i obavlja se uglavnom po suvim kolovozima, a na graničnim prelazima vozila se zadržavaju do 30 minuta

Saobracaj, horgos, ams,

BEOGRAD - Saobraćaj u Srbiji je danas umerenog intenziteta i obavlja se uglavnom po suvim kolovozima, a na graničnim prelazima vozila se zadržavaju do 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U Srbiji, prema podacima Operativnog centra AMSS-a, preovlađuje oblačno vreme sa povremenom kišom.

AMS S upozorava na pojavu takozvanih "udarnih rupa" na putevima u Srbiji, koje mogu da oštete vozila i ugroze njihovu bezbednost.

Svi koji nameravaju da putuju u inostranstvo treba na vreme da pribave neophodna dokumenta - zeleni karton, koji se može kupiti u osiguravajućoj kući koja je izdala polisu osnovnog osiguranja za vozilo i međunarodna vozačka dozvola, koja je neophodan dokument u većini zemalja Evropske unije.

Ako tokom putovanja vlasnik nije u vozilu ili je ono u vlasništvu lizing kuće ili pravnog lica, obavezna je i dozvola za uparavljanje tuđim vozilom u inostranstvu, koju izdaje AMSS.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (1)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

  • bre

    bre

    Kada ce nasa drzava krenuti da stiti nase gradjane u Madjarskoj ? Pre 3 dana sam stajao 3 sata na Madjarskoj strani bez vidljivog razloga u kolini i ekao da predjem u Srbiju. Nije bilo cekanja na nasoj strani nego Mdjari KAO nesto kontrolisu a samo traze da se caste ? Madjarski carinici i policajci nas reketiraju na granici , dokle ce to da se trpi ... više i da se cuti ? Sa Hrvatima i Slovencima smo bili u Ratu i opet se ljudi lepo prema nama ponasaju i nema nikakvih problema ili trazenja Gulas Gelda . Pisao sam i Madjarskom ministarstvu inostranih poslova i u Brisel sam pisao agenciji za korupciju.

    11 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!