Stravična nesreća kod Sokobanje

Ćerka policajca stradala u udesu

Crna Hronika

Autor:

Aleksandar S. (20), vozeći sa 2,05 promila alkohola u krvi, izazvao udes u kojem je poginula njegova devojka Jovana Stamenković (19)

Ćerka policajca stradala u udesu

ZAJEČAR - Tragedija!
Jovana Stamenković (19), ćerka policajca zaposlenog u PS Sokobanja, poginula je u nedelju u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Sokobanja-Aleksinac. Nesreća se dogodila kad je Aleksandar S. (20) „pežoom 406“ sleteo s puta kod skretanja za selo Trubarevac i prevrnuo se.

- Aleksandar S. se kretao iz pravca Sokobanje ka Aleksincu. U dvostrukoj krivini izgubio je kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu i prevrnuo se. „Pežo 406“ završio je u jarku, a devojka, koja je sedela na mestu suvozača, preminula je na licu mesta - kaže izvor Kurira iz policije.

Alko-testom utvrđeno je da je Aleksandar S. imao 2,05 promila alkohola u krvi. Njemu je određen pritvor do 48 sati.

- Aleksandar S. je u sudaru prošao s lakšim povredama - kaže naš sagovornik.

Aleksandar S. i Jovana Stamenković vraćali su se s proslave rođendana njihovog prijatelja. Meštani sela Vrbovac, odakle je vozač „pežoa“, kažu da Aleksandar „voli da popije“.

- Aleksandar i Jovana su godinama bili u vezi. Navodno su se svađali poslednjih meseci. Sa žurke su krenuli u Vrbovac, gde je Aleksandar iz Niša došao kako bi se video s njom - kažu meštani Vrbovca.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ceo svet me zna jer sam zvezdetina, volim da popijem kafu gde me ne znaju Vesna Zmijanac, neprepoznatljiva

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!