Prikaži najnovije vesti
Ćerka policajca stradala u udesu
Stravična nesreća kod Sokobanje

Ćerka policajca stradala u udesu

Crna Hronika 15

Aleksandar S. (20), vozeći sa 2,05 promila alkohola u krvi, izazvao udes u kojem je poginula njegova devojka Jovana Stamenković (19)

ZAJEČAR - Tragedija!
Jovana Stamenković (19), ćerka policajca zaposlenog u PS Sokobanja, poginula je u nedelju u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Sokobanja-Aleksinac. Nesreća se dogodila kad je Aleksandar S. (20) „pežoom 406“ sleteo s puta kod skretanja za selo Trubarevac i prevrnuo se.

- Aleksandar S. se kretao iz pravca Sokobanje ka Aleksincu. U dvostrukoj krivini izgubio je kontrolu nad vozilom, prešao na suprotnu i prevrnuo se. „Pežo 406“ završio je u jarku, a devojka, koja je sedela na mestu suvozača, preminula je na licu mesta - kaže izvor Kurira iz policije.

Alko-testom utvrđeno je da je Aleksandar S. imao 2,05 promila alkohola u krvi. Njemu je određen pritvor do 48 sati.

- Aleksandar S. je u sudaru prošao s lakšim povredama - kaže naš sagovornik.

Aleksandar S. i Jovana Stamenković vraćali su se s proslave rođendana njihovog prijatelja. Meštani sela Vrbovac, odakle je vozač „pežoa“, kažu da Aleksandar „voli da popije“.

- Aleksandar i Jovana su godinama bili u vezi. Navodno su se svađali poslednjih meseci. Sa žurke su krenuli u Vrbovac, gde je Aleksandar iz Niša došao kako bi se video s njom - kažu meštani Vrbovca.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir