Tuga u porodici stradale tinejdžerke

Ćerko moja šta ćemo bez tebe?

Crna Hronika

Autor:

Jao, srećo, što nas ostavi, u suzama je dozivala majka Jelenu Obradović (17), koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u Ovči

Jelena Obradović, saobraćajna nesreća, smrt, Ovča,

Jelena je ispala kroz vrata „pežoa“

BEOGRAD - Nedosanjani snovi.
- Ćerko moja, šta ćemo bez tebe... Jao, Jelena, sre­ćo, što nas ostavi?
Gušeći se u suzama, dozivala je juče majka Jelenu Obradović (17), koja je tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu uveče u naselju Ovča. Ispred njihove porodične kuće u Surčinu okupio se veliki broj prijatelja, komšija i rođaka. Niko od njih ne može da poveruje da nikada više vesela i nasmejana Jelena neće utrčati u dvorište. Na samom ulazu u kuću palili su sveće za njenu dušu.

- Jelena je bila omiljena gde god da se pojavi. Bila je jedna i neponovljiva - sa suzama u očima priča Jelenin stariji brat Anđelko Obradović. Još ne može da se pomiri sa tragičnom sudbinom koju je doživela njegova sestrica.

- Bila je odličan đak, išla je u treći razred srednje Saobraćajne škole. Ostala joj je još jedna godina, a onda je želela da ispuni svoj san i radi ono što voli, vozi tramvaj - priseća se Anđelko.

Kobne večeri, kako kaže njen brat, bila je kod druga u Ovči.
- Bila je kod Aleksandra. Nastradala je kada je krenuo da je odveze kući - kaže on.
Porodica još ne zna kako se tačno udes dogodio, niti ko je bio kriv.

- Neko tu nekoga nije propustio, ali čekamo da istraga bude završena - kaže Anđelko Obradović.

Međutim, prema nezvaničnim informacijama iz policije, nesreću je skrivio Aleksandar R. (26), koji je bio za volanom „pežoa 206“ u kojem je bila nastradala devojka. Udes se dogodio na raskrsnici ulica Prvog maja i Lole Ribara u Ovči, a navodno je vozač „seata“ O. T. (27) iz banatskog Novog Sela imao prvenstvo prolaza.

- Aleksandar R. lakše je povređen, ali je zadržan u Urgentnom centru i pod stalnim je nadzorom policije. Lakše povrede zadobio je i vozač „seata“ O. T., ali je on prebačen na trežnjenje jer je u krvi imao 0,48 promila alkohola u krvi - kaže izvor Kurira iz policije.

Jelena Obradović zoom Jelena Obradović
Brat: Bila je omiljena gde god da se pojavi. Jedna i neponovljiva - Foto: Dragan Kadić zoom Brat: Bila je omiljena gde god da se pojavi. Jedna i neponovljiva - Foto: Dragan Kadić

Otac: Jelenu ništa više ne može da vrati

Otac tragično nastradale devojke kaže da je sada kasno za sve jer Jelenu više ništa ne može da vrati.

- Šta sada da vam kažem? Nema tu više reči. Znam samo da je ispala iz automobila, i to kroz vrata na drugoj strani „pežoa“ - očajan je otac tragično nastradale devojke.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ako je to nešto korisno, ako će smanjiti broj bolovanja, onda ajde svi da pokupujemo te odmarače Milan Kovačević, ekonomista

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!