Sleteli s puta

Četvoro teško povređeno u udesu na severu Kosova

Crna Hronika

Autor:

Miroslav Petrović je zadobio višestruki prelom rebara, Milica Ćirković ima povrede glave, ramena i vrata, a Milenko Petrović i Dragan Nićiforović imaju teške povrede glave

bolnica kosovska mitrovica, vučetic, bomba, deca, tanjug

KOSOVSKA MITROVICA - Četiri osobe povređene su u saobraćajnom udesu koji se dogodio na putu Kosovska Mitrovica - Leposavić, rečeno je u Zdrastvenom centru u Kosovskoj Mitrovici gde su povređeni zbrinuti.

V.D. direktora Zdrastvenog centra Milan Ivanović izjavio je da je teško povređen Miroslav Petrović zadobio povredu grudnog koša sa višestrukim prelomom rebara i da je smešten na odeljenje intezivne nege gde je zbrinuta i Milica Ćirković sa povredama glave, ramena i vrata.

Ivanović je dodao da su na hiruškom odeljenju mitrovičke bolnice smešteni Milenko Petrović i Dragan Nićiforović koji imaju povrede glave.

Povrede kod Miroslava Petrovića su ozbiljne i svi povređeni su trenutno stabilno, dodao je Ivanović.

Kako je rečeno u kosovskoj policiji do udesa je došlo jutros u 7:20 kada je putničko vozilo sletelo sa magistralnog puta između sela Srbovac i Banjska u mestu Savina Stena.

U policiji su kazali da je istraga u toku i da ne žele da špekulišu sa eventualnim uzrocima.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ukoliko vozač ne uoči pešaka, veštaci procenjuju kolika je bila mogućnost da ga izbegne Damir Okanović, Komitet za bezbednost saobraćaja

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!