• Sharm El Sheikh, Doubles W-C10...
  Abou Zekry O / Kordolaimi E 21:30 Dixon G / Gibson A
 • Sharm El Sheikh, Doubles W-C10...
  Momkoonthod T / Plipuech P 21:30 Malykh P / Sharma A
 • Sharm El Sheikh, Doubles W-C10...
  Kuznetsova V / Malikova K 22:00 Peddi Reddy S V / Sizikova Y
 • Sharm El Sheikh, Doubles W-C10...
  Costa Melgar C / Zhuravleva A 22:00 Huber L M / Intert A

ČOVIĆ: Srbi će bolje živeti ako Zvezda bude šampion!

Košarka

Autor:

Crveno-beli predstavili tim za novu sezonu

Nebojša Čović, Crvena zvezda Diva, Mali Kalemegdan

Nebojša Čović - Dizao teško, pa se ušinuo

BEOGRAD - Predsednik Crvena zvezda Diva Nebojša Čović izjavio je tokom promocije tima za novu sezonu da će se "u Srbiji lepše živeti, ako Zvezda postane šampion".

Crveno-beli su na otvorenim terenima na Malom Kalemegdanu predstavili tim za novu sezonu. Promociji su prisustvovali mnogobrojni bivši asovi kluba, predstavnici fudbalskog, rukometnog i vaterpolo kluba.

"Uspeli smo da uz pomoć republičke i gradske vlasti stabilizujemo klub. Pred nama je nova sezona, biće iskušenja, ali i velikih očekivanja. Ako uspemo da ih ostvarimo i Zvezda postane šampion, u Srbiji će se lakše živeti", rekao je Čović na promociji tima za novu sezonu.

Crveno-beli su na otvorenim terenim na Malom Kalemegdanu, uz prisustvu nekoliko stotina navijača, predstavili ekipu, koja će ove godine pokušati da prekine višegodišnju dominaciju Partizana.

Trener Zvezde Milivoje Lazić rekao je da njegov tim ima obavezu da opravda velika očekivanja i da će jurišati na trofeje u svim takmičenjima.

"Radili smo naporno mesec i po dana. Očekujem podršku publike i energiju sa tribina, kako bi omogućili ono što Zvezdaši sanjaju godinam, a to je da vratimo primat na Mali Kalemegdan", rekao je Lazić.

Pored promene na klupi, gde je Lazić zamenio Svetislava Pešića, tim srpskog vicešampiona pojačali su Igor Rakočević, Elton Braun, Demarkus Nelson, Moris Almond, Marko Simonović, Boris Savović, Raško Katić i Luka Mitrović.

"Pred nama je bitna sezona, ove godine klub je zahvaljujući upravi stao na noge i stvoreni su uslovi da se borimo za trofeje u svim takmičenjima. Potrebna nam je podrška navijača i verujem da će uživati u lepoj i atraktivnoj košarci", rekao je kapiten Rakočević.

Promociji košarkaške ekipe prisustvovali su i Zvezdini rukometaši, vaterpolisti i fudbaleri, koje je predvodio trener Aleksandar Janković, Nenad Milijaš, Luka Milivojević, Filip Mladenović i Filip Kasalica.

Okupljenima se obratio i prvi trener Milivoje Lazić, a predstavljeni su i brojevi koje će igrači nositi: 4 Čović, 5 Cvetković, 6 Braun, 7 Subotić, 8 Rakočević, 9 Mitrović, 10 Lazić, 12 Simonović, 13 Milovanović, 14 Savović, 15 Katić, 16 Smiljanić, 18 Radivojević 21 Nelson, 22 Almond.

Jedva čekaju da obraduju Delije zoom Jedva čekaju da obraduju Delije


Igorov sin: Napred Zvezda!

Igor Rakočević veliko je pojačanje crveno-belih. Njegov sin Ivan se pokazao kao pravi zvezdaš jer je u mikrofon uzviknuo: „Napred, Zvezda!“ Fešti je prisustvovao mali Matea, sin pleja Zvezde Filipa Čovića.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Zbog Kosova, juga Srbije i migranata koji su učestvovali u ratu u Siriji, Srbija može da bude pogodno tle za napade Marko Nicović, bivši šef beogradske policije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!