UBISTVO DRAGA MAŠULOVIĆA: Zapalili isečeno telo da zaustave krvarenje žrtve!
Foto: Dragan Kadic

Jeziva smrt biznismena

UBISTVO DRAGA MAŠULOVIĆA: Zapalili isečeno telo da zaustave krvarenje žrtve!

Crna Hronika -
Ubice nakon zločina odsekle ruke i noge Mašuloviću, a pošto je krv šikljala svuda, spalili rane i spakovali ostatke tela

BEOGRAD - Drago Mašulović (61), otac bivšeg košarkaša Crvene zvezde Vladimira Mašulovića, nakon ubistva brutalno je iskasapljen, a njegovi udovi potom su spaljeni na mestima gde su odsečeni, saznaje Kurir.Policija i dalje utvrđuje motive ovog zločina, ali i traga za mestom na kojem je Mašulović brutalno ubijen, nakon čega su delovi tela preneti i ostavljeni u njegovom magacinu na Mirijevu.Mafijaško ubistvo- Mašulović je surovo likvidiran na zasad nepoznatoj lokaciji. Ubijen je udarcima šipkom po glavi. Ubica ili više njih potom su mu najverovatnije brusilicom odsekli noge do kukova, a ruke do ramena. Kako bi zaustavili obilno krvarenje, zapalili su mesta na kojima su odsečeni udovi - kaže izvor Kurira iz istrage.Monstruozni napadači potom su delove tela stavili u plastične kese i prevezli ih Mašulovićevim „audijem TT“ u magacin podzemne garaže koji je imao u zgradi na Mirijevu.- Kako prijatelji i rodbina od prošlog četvrtka nisu videli Draga, dali su se u potragu za njim. Mašulovićev kum u nedelju je njegove ostatke zatekao u podrumu. Na licu mesta nije bilo krvi, jer je ubica očigledno znao kako da zaustavi krvarenje. Ruke i noge bile su precizno, hirurški odstranjene. Zločinci su ipak ostavili dovoljno tragova koji bi trebalo da pomognu u istrazi i identifikaciji brutalnih ubica - kaže naš sagovornik.

Provera poslovanjaPrema rečima našeg izvora iz istrage, i dalje se proverava Mašulovićevo poslovanje kako bi se otkrio motiv zločina.- Policija proverava mobilni telefon Draga Mašulovića, što bi trebalo da pokaže s kim je sve bio u kontaktu. Bio je imućan čovek, vozio je skupocene automobile, a zanimljivo je i što je, prema rečima njegovih prijatelja, sa sobom uglavnom nosio oružje, za koje nije imao dozvolu - kaže naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track