FILMSKA SCENA: Naoružan hteo da opljačka kamiondžiju, ali onda je naišao na ovu dvojicu žandarma!
Foto: Ok Radio

Vladičin Han

FILMSKA SCENA: Naoružan hteo da opljačka kamiondžiju, ali onda je naišao na ovu dvojicu žandarma!

Crna Hronika -
S.N. je desetak minuta pre nego što je tim putem prošla Žandarmerija, pretekao i na parkingu zaustavio teretno vozilo N.J. posle čega ga je izvukao iz kabine i počeo da ga maltretira i udara, a potom počeo da mu preti pištoljem

VLADIČIN HAN - Kao na filmu.

Polazeći pored parkinga u selu Garinje, nedaleko od Vladičinog Hana, pripadnici Žandarmerije u Nišu primetili su kako S.N. (41) iz Vladičinog Hana uz pretnju pištoljem pokušava da od N.J. (39) iz Garinja uzme novac.

Ne čekajući ni tren, pripadnici Žandarmerije su brzo i efikasno savladali S.N. i sprečili ga u pljački.

Izvor ’’Kurira’’ blizak istrazi kaže da je S.N. desetak minuta pre nego što je tim putem prošla Žandarmerija, pretekao i na parkingu zaustavio teretno vozilo N.J. posle čega ga je izvukao iz kabine i počeo da ga maltretira i udara, a potom počeo da mu preti pištoljem.

Pripadnici Žandarmerije su i pored toga što je uperio pištolj u njih i napao ih, uspeli da savladaju S.N. i predaju kolegama iz PS u Vladičinom Hanu.

Uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništva, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje oružja i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti S.N. je priveden zemeniku tužioca osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, gde mu je određen pritvor od 30 dana.

(A. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track