UŽAS KOD ČAJETINE: Otac našao sina mrtvog na putu!

Udes na magistrali Užice - Zlatibor

UŽAS KOD ČAJETINE: Otac našao sina mrtvog na putu!

Crna Hronika -
U sudaru sa kamionom poginuli Milisav Zečević (26) i Nebojša Mikavica (37). Milisava na putu čekao otac Vladan

UŽICE - Milisav Zečević (26) iz sela Kriva Reka na Zlatiboru i Nebojša Mikavica (37) iz Užica poginuli su juče rano ujutru u stravičnom udesu na magistrali Užice - Zlatibor. Njih dvojica kolima su sa Zlatibora išli put Užica, a u mestu Sušica prešli su u suprotnu traku i direktno se sudarili sa šleperom prijepoljske registracije.Od siline udarca njihov automobil je bukvalno smrvljen, delovi su leteli i 50 metara okolo, a i Milisav i Nebojša ostali su mrtvi na mestu. Vozači koji su prvi stigli na mesto udesa ostali su juče ujutru nemi pred stravičnom slikom... Krv, telo jednog poginulog na putu, automobil smrskan do neprepoznatljivosti, iskrivljena i polomljena debela čelična šasija kamiona, otkinut prednji levi točak šlepera...

Smrt pod šleperom... Dvojica drugova vraćali su se sa Zlatibora
Smrt pod šleperom... Dvojica drugova vraćali su se sa Zlatibora

Krenuli u petMilisav i Nebojša radili su kao konobari u jednoj od kafana u strogom centru Zlatibora. Milisav je smenu završio još u sredu u 15 sati po podne, a Nebojša je radio do ponoći. Zatim su se, kako su nam juče ispričali neki od njihovih poznanika, našli na Zlatiboru. Gde su proveli ostatak noći juče se nije znalo... Oko pet sati seli su u Mikavičina kola i krenuli ka Užicu. Sedam-osam kilometara iza centra Zlatibora podleteli su pod kamion.Da nesreća bude još veća, Milisavljev otac Vladan čekao je sina na magistrali.- Milisav je zvao Vladana da izađe pred njega na raskrsnicu na Mačkatu, da ga sačeka i poveze kolima, da ne ide pešice kući... Vladan je izašao na put, čekao sina, a pošto se Milisav nije pojavljivao, pokušao je da ga dobije telefonom... Nije se javljao, a kad je video da su putem prošla policijska kola pod rotacijom, ka Zlatiboru, krenuo je za njima... Nekoliko kilometara dalje, na putu je naišao na mrtvog sina... Pao je, kolima su ga odvezli u Hitnu pomoć - pričali su juče prijatelji porodice.Imao sinaU Krivoj Reci, u zaseoku Zečevići, muk.- Bio je dobar, predobar mladić... Brinuo se o sinčiću, koji je bio malo kod njega, a malo kod majke u istočnoj Srbiji. Milisav je trčao na Zlatibor da radi, da zaradi koji dinar za sebe i dete - kažu komšije.

Zlatibor u šokuPLAČ KOLEGAU kafani u kojoj su radila dvojica drugara zatekli smo uplakane kolege Milisava i Nebojše.- Radili smo zajedno, srodili se, bili ko familija... U trenu odoše dva mlada života, dvojica sjajnih ljudi uvek spremnih da pomognu, da se našale, da se druže - rekle su nam kolege stradalih mladića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track