RASPISANA POTRAGA: Ovo je vozač osumnjičen za gaženje Marije Milišić (28)
Foto: MUP

Tragedija u Novom Sadu

RASPISANA POTRAGA: Ovo je vozač osumnjičen za gaženje Marije Milišić (28)

Crna Hronika -
Policija sumnjiči Gorana Šarca koji se nalazi u bekstvu da je 1.decembra ove godine svojim terencem grand čirokijem crne boje novosadskih tablica pregazio Mariju Milišić na Somborskom bulevaru dok je prelazila ulicu

BEOGRAD- Policijska uprava u Novom Sadu traga za Goranom Šarcem (1982), osumnjičenim da je učinio krivična dela: teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, kao i za vozilom marke „džip čiroki“, crne boje, registarskih oznaka NS 206-ZN.

Postoji osnov sumnje da je Šarac, 1. decembra, oko 17.45, na Somborskom bulevaru, na obeleženom pešačkom prelazu, ovim vozilom udario Novosađanku Mariju Milešić (1986), a zatim pobegao sa lica mesta.

Policijska uprava u Novom Sadu poziva građane koji imaju bilo kakve informacije o osobi sa fotografije ili o vozilu za kojim se traga da se jave, pozivom na brojeve telefona: 064 892 4149 ili 192.

Novosadska policija identifikovala je osumnjičenog za ubistvo Marije Milišić na Somborskom bulevaru, u Novom Sadu, 1. decembra.

Osumnjičeni je automobilom udario Mariju Milišić koja je preminula od povreda, a zatim je pobegao sa lica mesta.

Podsetimo, nesreća u kojoj je stradala Marija Milišić dogodila se u ponedeljak 1. decembra oko 18 časova na Somborskom bulevaru, kad je nesrećnu Mariju dok je pretrčavala ulicu, na nju naleteo zasad nepoznati automobil, a zatim je taksi vozilo koje se kretalo iza tog vozila prešlo preko nje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track