SVIREPO UBISTVO NA VRAČARU: Muškarac (51) uboden nožem direktno u srce
Foto: Nebojša Mandić

Krvava kafanska tuča

SVIREPO UBISTVO NA VRAČARU: Muškarac (51) uboden nožem direktno u srce

Crna Hronika -
Žrtva je nožem ubodena u Cerskoj ulici, a lekari po dolasku na mesto događaja mogli su samo da konstatuju smrt muškarca

BEOGRAD - Vojislav S. (51) svirepo je ubijen u ponedeljak uveče oko 23.20 časova u kafanskoj tuči u Cerskoj ulici na Vračaru kada je ubijen nožem direktno u srce.

Prema prvim informacijama ubistvu je navodno prethodilo bahato ponašanje gosta Vojsilava S. zbog čega je došlo do svađe, a zatim i tuče, kada je konobar Miodrag Lj. (58) navodno izvukao nož i zabio ga direktno u srce Vojsilavu S.

Policajci PS Vračar po prijavi munjevito su reagovali i uhapsili osumnjičenog Miodraga Lj. koji je priveden.

Telo nastradalog muškarca je preneto na obudkuciju, a daljom detaljnom istragom trebalo bi da budu utvrđene sve okolnosti ovog svirepog ubistva.

- Muškarac star oko 54 godine ubijen je oko 23.20 časova u Cerskoj ulici 24 na Vračaru u Beogradu, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac je uboden nožem direktno u srce i konstatovana je njegova smrt, rekla je Macura.

Portparol Hitne pomoći je dodala da je mladić star oko 19 godina ranjen iz vatrenog oružja oko 00.20 časova u Železniku i da je sa ranom na desnoj strani grudnog koša prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra. Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 100 intervencija od kojih 23 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 191 intervenciju od kojih 33 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se obraćale sve vrste hroničnih bolesnika, kao i osobe sa stomačnim tegobama, dodala je portparol Hitne pomoći.

( Tanjug/RTV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track