TRAGEDIJA KOD PROKUPLJA: Strujni udar ubio dečaka (8)
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

pokušana reanimacija

TRAGEDIJA KOD PROKUPLJA: Strujni udar ubio dečaka (8)

Crna Hronika -
Tragedija se dogodila kada je nesrećni dečak pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima u svojoj porodičnoj kući došao u dodir sa električnim instalacijama koje su bile pod naponom. Usled strujnog udara dečak je zadobio teške povrede i na putu za prokupačku bolnicu preminuo

PROKUPLJE - U selu Kaludra u prokupačkoj opštini sinoć nešto posle 19 časova, desila se velika porodična tragedija u kojoj je život izgubio osmogodišnji N. K.

Tragedija se dogodila kada je nesrećni dečak pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima u svojoj porodičnoj kući došao u dodir sa električnim instalacijama koje su bile pod naponom. Usled strujnog udara dečak je zadobio teške povrede i u prvom trenutku je davao znake života, ali je na putu za prokupačku bolnicu “dr Aleksa Savić” preminuo.

Kako nezvanično saznajemo, roditelji su odmah nakon nesreće pozvali Hitnu službu Doma zdravlja u Prokuplju, koja je odmah krenula kako bi pomogli mališanu, koga su u međuvremenu roditelji povezli ka bolnici.

Kako saznajemo, Hitna služba je preuzela nesrećno dete na relaciji između Male Plane i Kondželja, ali je dežurni lekar na lice mesta mogao samo da konstatuje smrt.

Pokušana je reanimacija na licu mesta, ali pomoći za tragično nastradalim mališanom nije bilo, piše Blic.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track