PODSTANAR IZ PAKLA: Iznajmio stan u Nišu, pa pokrao sve iz njega
Foto: Profimedia

odneo čak i slavine

PODSTANAR IZ PAKLA: Iznajmio stan u Nišu, pa pokrao sve iz njega

Crna Hronika -
NIŠ - Niška policija uhapsila je A.T. (27) iz okoline Žiotradje zbog sumnje da je decembra prošle godine počinio prevaru a tokom ovog meseca tri teške krađe.

Kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave, on je 9. decembra prošle godine na prevaru ukrao od svog cimera lap top a nakon toga je iznajmio stan u Nišu iz kojeg je ukrao sve što mu je došlo pod ruku. Ni to mu nije bilo dovoljno, već je obio i pokrao još dva stana u neposrednom komšiluku onog u kome je boravio.

- Policija je tragala za njim jer je od čoveka sa kojim je stanovao na prevaru uzeo lap top tako što ga je zamolio da mu ga pozajmi da navodno pogleda nešto, a zatim je nestao sa sve uredjajem. Oštećeni je prijavio krađu i policija je postupala po toj prijavi da bi ustanovila da to nije jedino krivično delo koje je on počinio. Utvrđeno je da je 10. januara iznajmio stan u centru Niša te da ga je za tri dana, koliko je tamo bio potpuno ispraznio. Ukrao je kuhinjske elemente, slavine, bojler, klima uredjaj, a zatim je obio dva susedna stana odakle je ukrao televizor i sve električne aparate. Ukradenu robu je nameravao da proda ali zahvaljujući efikasnoj i uspešnoj potrazi, on je identifikovan i uhapšen a ukradene stvari su pronađene i biće vraćene vlasnicima – kažu sagovornici Kurira iz istrage.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnim prijavama biti priveden Osnovnom javnom tužilaštv u Nišu.

(M.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja