HRABRA BAKA SPREČILA KOMŠIJU DA SILUJE ĆERKU: Ispovest Radijane K. (66) koja se borila sa manijakom
Foto: Shutter

DRAMA KOD IVANJICE

HRABRA BAKA SPREČILA KOMŠIJU DA SILUJE ĆERKU: Ispovest Radijane K. (66) koja se borila sa manijakom

Crna Hronika -
Milojica je nasrnuo na moju Ranku, dva sata je trajala prava agonija, na kraju sam uspela da ga oteram, priča hrabra žena koja je zaustavila pomahnitalog Milojicu Kolarevića

IVANJICA - Kao na sina sam gledala na Milojicu. A šta uradi krvnik, hteo je da nas siluje! Najvažnije je da sam ćerku sačuvala od manijaka posle dva sata borbe. Preživele smo i to je bitno - kaže za Kurir Radijana K. (66), koju je napao komšija Milojica Kolarević (48). On je uhapšen i određen mu je pritvor zbog pokušaja silovanja Radijane i njene bolesne ćerke Ranke K. (48).Radijana kaže da je drama u njenoj kući u selu Vučak kod Ivanjice trajala sve do jutarnjih časova.Pio je celu noć- Milojica je došao u četvrtak uveče kod nas i doneo dve flaše rakije. Ne mogu da kažem, nešto mi je ukazivalo da se zlo sprema. Već nekoliko meseci čudno se ponašao, pozivao me u svoju kuću, ali sam mu stalno ponavljala da mi je kao sin jer ima godina kao moja deca. Jednom mi je čak rekao: „Kad bih znao da te neko voli, ja bih ga ubio“ - počinje priču Radijana.Ona navodi da je, iako je komšija insistirao da sede zajedno, odlučila da spava s ćerkom u kuhinji.- Predložila sam Ranki da se ne svlačimo, već da samo legnemo zajedno. On je celu noć sedeo i pio. Oko dva sata sam ustala, dala mu hranu i zamolila ga da ode. Rekla sam mu da mi ne treba to da selo priča kako mi komšija sedi u kući dok mi je muž u bolnici - priča Radijana i dodaje da je odbio da izađe.Ranka je vrištala- Oko pet sati počeo je da šutira naš krevet. Vikao je razne grozote, govorio da ne izlazi „dok nekoga ne j..e“. Skočila sam preko ćerke i počela da ga gađam čašama kako bih ga oterala. Međutim, on je iskoristio trenutak, zgrabio moju ćerku i udario je pesnicom u glavu. Od siline udarca pala je na pod, a on je legao preko nje i počeo da joj cepa garderobu - drhtavim glasom govori naša sagovornica.Kako sama navodi, u tom trenutku dobila je nadljudsku snagu.- Počela sam da ga vučem i udaram, a on me je zgrabio i odvukao u drugu sobu. Dva sata me je maltretirao. Tukao me je, čupao za kosu, gušio, ma svašta je pokušavao... Znala sam da mi je ćerka ostala uplakana u drugoj sobi, čula sam je kako vrišti jer se jadnica uplašila. Borila sam se s njim jer nisam smela da dozvolim da mi bilo šta uradi. A mislila sam da ću umreti - kaže hrabra baka.Izbacila ga iz kućeNapasnika se otarasila, kako sama priznaje, malim lukavstvom.- Rekla sam mu da me pusti po rakiju, da popijemo po jednu, pa da opet budemo prijatelji. On je odlučio da izađe, a ja sam odmah zaključala vrata. Lupao je i vikao, ali ga nisam puštala. Uspela sam da pozovem policajca, poznanika mog sina, i ispričam šta se dešava. Onda su došli i odveli ga - završava ispovest Radijana K.

Ćerka u šokuSPAVA PO CEO DANKako Radijana kaže, ćerka joj je još uvek u šoku zbog svega što se dogodilo.- Moja Ranka je bolesna. Da zlo bude veće, prošle godine je imala ginekološku intervenciju. Otkako se ovo dogodilo, spava po ceo dan. Uplašena je, jedva je i u policiji i lekarima ispričala šta se desilo - kaže naša sagovornica.

Meštani o RadojiciNISU SMELE DA GA PRIJAVEKomšije napadnutih žena kažu da je Milojica i ranije pio, ali da nisu očekivali da će napasti bilo koga.- Sada smo saznali da je i ranije pokušavao da napadne Ranku i Radijanu, a da one nisu smele to da ispričaju. Strašno je ovo što se dogodilo ispred naših očiju - dodale su komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track