TRAGEDIJA: Krenuo da sahrani ujaka, pa poginuo u sudaru sa kamionom
Foto: Ps

Teška saobraćajka na obilaznici oko Beograda

TRAGEDIJA: Krenuo da sahrani ujaka, pa poginuo u sudaru sa kamionom

Crna Hronika -
Hasim Sinanović (44) nastradao kada je „opel“ kojim je upravljao njegov brat Bahtijar prešao u kontrasmer. Braća su živela u Holandiji, a putovala su u rodni Tutin zbog smrtnog slučaja

BEOGRAD - Hasim Sinanović (44) iz Tutina poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici oko Beograda, kod isključenja za Surčin.

Nesreća se dogodila juče oko pet sati ujutru, kad su se sudarili „opel“ kojim je upravljao Hasimov stariji brat Bahtijar Sinanović (46) i kamion.Sinanović je preminuo na mestu nesreće, dok su lakše povrede zadobili njegov brat i otac Hajrudin (74). Kako Kurir saznaje, nesrećni Sinanovići putovali su iz Holandije ka Tutinu kako bi sahranili ujaka.Vrata otpala- Na Dobanovačkom putu, gde se put sužava, vozač „opela“ nastavio je da vozi suprotnom trakom, jer najverovatnije nije video da put postaje dvosmeran. Ubrzo nakon toga naleteo je na kamion u punoj brzini. Od jačine udarca automobil je odleteo na razdelno ostrvo. Suvozačeva vrata su otpala, a suvozač Hasim Sinanović ispao je iz „opela“ - objašnjava izvor Kurira iz istrage.Sa Sinanovićima je putovao i četrdesetdvogodišnji muškarac. - Otac, sin i prijatelj prevezeni su u Urgentni centar, gde su im konstatovane lakše povrede ruku i nogu - kaže naš sagovornik.Kako nezvanično saznajemo, vozač „opela“ Bahtijar Sinanović nije bio pijan.- Analize su pokazale da on nije pio alkohol. Međutim, kako je reč o stranom državljaninu, Sinanoviću je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će biti priveden na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo - dodao je naš izvor.Prema rečima rođaka, braća Sinanović već dvadeset godina žive u Holandiji.- Preksinoć im je preminuo ujak, pa su Bahtijar i Hasim javili da će doći na pogreb. Eto, ujak im je juče sahranjen, a rodbina sad i Hasimu sprema sahranu - priča rođak.Kako kaže, ostali članovi porodice Sinanović otišli su u Beograd čim su čuli za tragediju.- Hasim i Bahtijar imaju još jednog brata i sestru. Brat, koji živi u Austriji, stigao je u Tutin, a mislim da njihova sestra, koja je u Luksemburgu, još ne zna da joj je brat mrtav - kaže rođak.

Čeoni sudar... Nastradali  muškarac sedeo je na mestu suvozača
Čeoni sudar... Nastradali muškarac sedeo je na mestu suvozača

Ostali bez majke

Prema rečima rodbine, braća se po odlasku u Holandiju nisu razdvajala.- Živeli su kuća do kuće. Obojica imaju porodice i veoma su vezani. Brinemo se za Bahtijara, ne znamo kako će preživeti ovaj gubitak - zabrinuti su rođaci.Inače, braći Sinanović prošle godine umrla je majka, za koju su bili vezani. (J. I. - J. S.)

TugaOSTAVIO PETORO DECEPrema rečima rođaka, Hasim Sinanović iza sebe ostavio je petoro dece.- Hasim se oženio pre nekoliko godina. Od tada je svake godine dobijao dete. Najstarije ima šest godina, a najmlađa je beba od nepunih godinu dana. Kako li će jadna dečica prežaliti oca?! - kaže potresena rođaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track