BRAČNI PAR BAČEN U SEPTIČKU JAMU: Ubice odao ukradeni mobilni telefon!

Novi detalji stravičnog zločina u brodicama kod Kučeva

BRAČNI PAR BAČEN U SEPTIČKU JAMU: Ubice odao ukradeni mobilni telefon!

Crna Hronika -
Filip Ð. (16), koji je uhapšen zbog sumnje da je sa Draganom S. ubio Dragoljuba i Dragu Jugović i bacio ih u septičku jamu, koristio Dragoljubov broj posle zločina

POŽAREVAC - Filip Ð. (16) iz Brodica kod Kučeva priznao je u policiji da je sa drugom Draganom S. (21) 13. februara zaklao rođaka Dragoljuba (71) i njegovu ženu Dragu (74) Jugović u njihovoj kući i bacio ih u septičku jamu. Kako saznajemo, oni su uhvaćeni jer je Filip posle zločina koristio mobilni telefon ubijenog Dragoljuba, a potom ga prodao jednom čoveku u Smederevu.Za dvostruko ubistvo najpre su osumnjičeni Rumuni koji su pomagali ubijenom bračnom paru i oni su donedavno bili u pritvoru. Obrt u istrazi dogodio se kada je policija otkrila da je telefon ubijenog Dragoljuba u funkciji.- Telefon je praćen neko vreme. Došli smo do čoveka iz Smedereva koji ga je koristio. On je priznao da je telefon kupio i nakon toga je klupko počelo da se odmotava. Sve je vodilo ka Filipu, koji je, pošto je priveden, priznao da je s drugom iz sela Draganom S. ubio bračni par Jugović - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.Pobegao u BečOn navodi i da su u kući u kojoj je maloletnik živeo pronađeni krvava odeća i ključevi od porodične kuće ubijenih.- Tada se otkrilo i to da je njegov saučesnik Dragan S. dva dana nakon sahrane otišao sa babom Milom u Beč, ali se sam predao policiji kad je čuo da je zločin rasvetljen - objašnjava izvor.Naša ekipa stupila je juče u kontakt sa Milom Stanojević, koja se, kako kaže, po saznanju da je traži policija vratila u Srbiju i dala izjavu.- Nemam nikakve veze sa ubistvom. Otišla sam u Beč sa unukom Draganom jer je moj sin, Draganov otac, trebalo da ide na operaciju. Nisam htela pre sahrane, tako da smo otišli dva dana kasnije. Dragan je sam priznao ocu kada je saznao da je policija otkrila sve i pretresla nam kuću - priča u dahu Stanojevićeva i dodaje da je Draganov otac odmah otišao u policiju u Beču da prijavi sina.Prema njenim rečima, Dragan je objasnio da je sa Filipom otišao kod njegovih rođaka, da su ih zaklali i bacili u jamu.

Užas... Komšija pokazuje otvor septičke jame u koju su bačeni Jugovići
Užas... Komšija pokazuje otvor septičke jame u koju su bačeni Jugovići

Bili drogirani

- Nisam im pomagala u tome jer nisam ni znala za to. Da sam znala šta je moj unuk uradio, sama bih ga prijavila. Oni se obojica drogiraju i verovatno su tada bili drogirani. Sećam se da je te večeri Filip zvao Dragana da se nađu, ali ne znam šta su dalje radili. Ako su krili tragove, sami su to radili, ja nemam veze sa tim - priča baba Dragana S.S druge strane, Slobodanka Nikolić, sestra ubijenog Dragoljuba, a Filipova baba, tvrdi da ni ona nije znala da joj je unuk ubio rođenog brata i snaju.- Ako je Filip to uradio, onda ga je na to nagovorio Dragan. On je stariji. Rekli su mi da se Filip plašio da će ga mafija ubiti ako ne uradi ono što Dragan kaže. Ne znam šta se tačno dogodilo - priča Nikolićeva i dodaje:- Uopšte nisam posumnjala da bi Filip mogao to da uradi. Pa obojica su bila na sahrani i pomagali. Nikada nisam videla taj telefon koji se pominje niti je moj unuk nešto kupio za te pare koje su uzeli. Da sam nešto posumnjala, obojicu bih prijavila - kaže Slobodanka.Ona dodaje da ju je celo selo napalo da je ona znala ko je ubica i da joj je to teško palo.- Ima boga, on vidi sve - tvrdi Mila Stanojević.

Meštani optužujuBABE ZNAJU SVE, A ĆUTEMeštani pak ne veruju ni jednoj babi.- Znaju one sve. Filip je nedavno kupio novu motornu testeru i telefon, baba je to morala da vidi. Znaju, ali ćute - kaže jedan od meštana i dodaje da je u selu i pre dve i po godine ubijena baba koja je imala deviznu penziju. Nikada nisu našli njeno telo, a ni ubicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track