EPILOG SAMOUBISTVA: Prodao očev stan, potrošio pare i ubio se u poslastičarnici!
Foto: Zorana Jevtić

Tragedija u centru Beograda

EPILOG SAMOUBISTVA: Prodao očev stan, potrošio pare i ubio se u poslastičarnici!

Crna Hronika -
Vladimir Milošević (57), koji se razneo u lokalu bivšeg ministra Petkovića, živeo u centru grada, a zbog droge ostao na ulici

BEOGRAD - Vladimir Milošević (57), koji se u ponedeljak razneo bombom u „Petkoviću“, poslastičarnici u vlasništvu bivšeg ministra kulture Bratislava Petkovića, živeo je u Kosovskoj ulici u centru Beograda. Kako saznajemo, porodični stan je prodao pre dve godine, nakon očeve smrti. Pretpostavlja se da se na samoubistvo odlučio jer je verovatno pare od stana potrošio na drogu i nije imao gde da živi.Problemi s narkoticimaKomšije koje su poznavale njegove roditelje potvrdile su da je Milošević bi zavisnik od narkotika, kao i da je često maltretirao roditelje.- Njegovi roditelji su se u Beograd doselili iz Ćuprije pre nekoliko decenija. Vladimir je tada bio dete. Majka mu je bila arhitekta, a otac učitelj - objašnjava jedna komšinica.Ona navodi da su Miloševićevi roditelji bili okupirani karijerom i da su verovatno manje vodili računa o njemu.- Još kao momak uhvatio se lošeg društva i tako su krenuli njegovi problemi. Koliko znam, nikad se nije ženio, imao je tu i tamo poneku vezu. Prema nam komšijama uvek je bio kulturan. Mislim da je završio likovnu školu ili nešto tome slično - kaže komšinica, dodajući da joj je žao što se Vladimir ubio.Sukob s roditeljimaPrema njenim rečima, iako je Vladimir bio ljubazan s komšijama, kad je počeo da se drogira, bio je loš za svoje roditelje.- Verovatno pod uticajem droge, nekoliko puta je fizički nasrnuo oca i majku u vreme kad su već bili stari i bolesni. Dolazila je i policija. Majka mu je preminula pre tri godine, a otac godinu dana kasnije. Vladimir je odmah prodao stan i ne znam šta je uradio s tim novcem. Možda je sve potrošio ili dao nekome i ostao bez krova nad glavom - sumnja naša sagovornica.Vlasnik poslastičarnice Bratislav Petković juče nije želeo da komentariše ovaj tragični događaj.(J. R.)

Nema rodbinuVLADIMIR BIO SIN JEDINACKako nezvanično saznajemo, Vladimir Milošević nije imao bližih srodnika. Komšije s kojima smo razgovarali kažu da je bio jedinac i da nije imao rodbinu sa očeve strane.- Mislim da je imao tetku u Ćupriji, ali ko zna šta je sad s njom i da li ima naslednike - rekao nam je jedan od komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track