BAHATO: Napravili štetu od 20.000 evra i urinirali po tepisima
Foto: B.R

Lopovi mu tri puta upadali u kuću u Prokuplju

BAHATO: Napravili štetu od 20.000 evra i urinirali po tepisima

Crna Hronika -
Miodrag Ognjanović kaže da se krađa desila dok su on i supruga Ljiljana bili u Švajcarskoj

PROKUPLJE - Miodragu Ognjanoviću (75) iz Prokuplja kuća je tri puta bila na meti lopova, a tokom poslednje krađe oštećen je za 20.000 evra. Iako su ubrzo nakon provale osumnjičena četiri lica, koja su i priznala krađu, oni su pušteni da se brane sa slobode.

- Ne mogu da spavam jer su mi tokom poslednje krađe uzeli i sve ključeve, pa strahujem da se opet ne vrate. Više ne znam kako da zaštitim svoju kuću i imovinu. Tokom poslednje krađe vršili su nuždu po tepisima, pokupili su sve što su mogli, čak su mi poskidali bakarne oluke, cevi za radijatore i slavine u celoj kući - priča Miodrag, koji je švajcarski penzioner, a stanuje u samom centru Prokuplja, u naselju Carina.On dodaje da se krađa desila dok su on i supruga Ljiljana bili u Švajcarskoj.

- Kuću u našem odsustvu obilazi moj šurak, koji živi u Mramoru kod Niša i koji nam je javio da je obijena. Odmah sam se vratio i zatekao katastrofu. Sve je polomljeno, ispreturano, odneto. Čak su koristili naše torbe da nose stvari, a više puta su ulazili, dok nisu izneli sve što su hteli - jada se Miodrag.

- Ukupna šteta je 20.000 evra! Tu kuću smo godinama sređivali. Bukvalno čim izađemo, desi se krađa. Više i nemaju šta da odnesu. I ne samo to nego su i uništili sve - kaže ovaj čovek.(B. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja