TEŽAK INCIDENT: Ultimatfajter Miljan Đurašinović Đavo policajcu u sudu zabio pesnicu u glavu!

Tukao u Palati pravde

TEŽAK INCIDENT: Ultimatfajter Miljan Đurašinović Đavo policajcu u sudu zabio pesnicu u glavu!

Crna Hronika -

Miljan Đurašinović, zvani Tasmanijski Đavo, pored pripadnika MUP, tukao ženu i dvoje dece, zbog čega mu se i juče sudilo

BEOGRAD - Nezapamćen incident dogodio se juče beogradskoj Palati pravde, kad je ultimatfajter Miljan Đurašinović (37), poznatiji kao neko kome se sudi zbog nasilja u porodici, u punoj sudnici nokautirao policajca koji je protiv njega svedočio.U Prvom osnovnom sudu juče je počelo suđenje ultimatfajteru koji je u javnosti poznat i po nadimku Tasmanijski Đavo.

Na optuženičkoj klupi našao se nakon što je tužilaštvo protiv njega podiglo optužnicu zbog nasilja u porodici, jer je krajem februara fizički napao i pretio supruzi i maloletnoj deci. Policija je prilikom hapšenja kod njega pronašla i pištolj, koji je prethodno pokušao da sakrije, bacivši ga kroz prozor kuće u dvorište. U pritvoru se nalazi od hapšenja, a optužen je zbog krivičnih dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje oružja.

- Suđenje se odvijalo uobičajeno i bez incidenata, sve dok na red nije došlo saslušanje svedoka policajca, koji je sporne večeri intervenisao u Đurašinovićevoj kući. Nakon što su tužilac i sudija završili s ispitivanjem svedoka, reč je dobio i Đurašinović, koji je odmah upitao policajca da li poznaje njegovu suprugu i da li je u njenom društvu došao na jučerašnje suđenje. Kad je policajac odgovorio odrično, Đurašinović je iz sve snage zamahnuo pesnicom i udario ga u glavu - kazao je za Kurir izvor iz Palate pravde.Policajac je pao na patos na zaprepašćenje sudije i svih ostalih prisutnih u sudnici. Zahvaljujući brzoj intervenciji sudske straže, koja se odmah obrušila na Đurašinovića, izbegnut je veći incident. Suđenje je prekinuto, a policajac je prevezen u Urgentni centar, gde su mu povrede sanirane.- Optužnica protiv Đuraškovića će od sledećeg pretresa biti bogatija i za krivično delo nasilničko ponašanje, a u zavisnosti od lekarskog izveštaja mogao bi da bude optužen i za nanošenje teških povreda - dodao je naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track