MAJKA JELENE MARJANOVIĆ NA SAMRTI: Umreću, neću znati ko je ubio Jelenu

Vapaj majke ubijene pevačice iz samrtničke postelje

MAJKA JELENE MARJANOVIĆ NA SAMRTI: Umreću, neću znati ko je ubio Jelenu

Crna Hronika -

BEOGRAD - Zorica Krsmanović, majka monstruozno ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, boluje od neizlečivog kancera, a lekari se plaše najgoreg.

BEOGRAD - Zorica Krsmanović, majka monstruozno ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, teško je bolesna, a lekari se plaše najgoreg epiloga. Njena jedina želja je, kako kaže za Kurir, da pre smrti sazna ko joj je i zašto ubio ćerku jedinicu!Zorica se već duže vreme bori sa opakom bolešću, a uprkos lečenju i hemoterapijama, stanje joj se nimalo nije poboljšalo. Naprotiv, rezultati su sa svakom narednom analizom sve lošiji.- Jedno vreme sam se oporavila i bilo mi je malo bolje, međutim, poslednji rezultati su mnogo loši i verujem da mi se bliži kraj. Jedina mi je želja da pre nego što zauvek sklopim oči saznam ko mi je ubio dete. Želim da ga pogledam u oči i da mu postavim samo jedno pitanje: „Zašto?!“ Ništa mi drugo nije bitno, samo da mirno mogu da odem sa ovog sveta. Da mi kaže šta mu je moje dete zgrešilo - pita se Zorica, koju smo zatekli u krevetu kako drži Jecinu sliku.

Trpi boloveJedva skupljajući snagu da nastavi razgovor s nama, objašnjava da je nedavno bila na magnetnoj rezonanci i da je loše podnela kontrast koji je dobila.- Od te magnetne rezonance ne mogu da se oporavim. Loše se osećam, celo me telo boli, a najviše duša jer ne mogu da prežalim što mi deteta nema. Da je tu moja Jeca, bilo bi mi lakše - priča nesrećna žena, kojoj su od kontrasta požuteli koža i oči.Prema njenim rečima, dodatnu muku stvara joj i bol unuke Jane, Jelenine ćerkice.- Ona je mnogo pametna. Pre neki dan me pita: „Bako, da li ću ja da imam dugačke noge kao moja mama?“ Rekla sam joj da hoće i da će biti lepa kao što je njena mama. Posle toga počela je da plače, nije to bio običan dečji plač. Ona je jecala, prepoznala sam sav bol koji je osetila što njena mama nije pored nje. Zagrlila sam je i zajedno smo plakale neko vreme - priča očiju punih suza majka ubijene pevačice.Plačnim glasom navodi da je Jana pitala zašto ona plače i da joj je objasnila da je to zato što i njoj nedostaje njena mama.Podsetimo, pevačica „Granda“ Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je pre nešto više od pet meseci, kad je otišla sa suprugom Zoranom Marjanović i ćerkicom da trči na nasipu u naselju Crvenka u Borči.PoligrafNesrećna žena ubijena je s više udaraca u potiljak, a njeno telo pronađeno je u kanalu punom vode na nasipu. Sumnja policije je u početku bila okrenuta ka porodici Marjanović, te su iz tog razloga dva puta radili pretres kuće i iz nje izneli stvari koje bi mogle da pomognu istrazi.Svi članovi porodice Marjanović bili su na poligrafu i, prema nezvaničnim informacijama, svi su pali na istom pitanju. Pored njih, ispitano je i više meštana Crvenke i Borče, ali ubica do danas nije pronađen.

Zoran se ne odvaja od JaneĆERKI ISPUNJAVA SVE ŽELJEUprkos špekulacijama u javnosti da je u lošim odnosima sa mužem svoje pokojne ćerke, a koji je tokom istrage bio i osumljičen za zločin, Zorica Krsmanović to demantuje. Ona ističe da nema nijednu lošu reč da kaže za ćerkinog supruga Zorana Marjanovića, koji, kako kaže, ne prestaje da ugađa ćerki Jani kako bi joj skrenuo misli s majke, pa joj je nedavno kupio papagaja.- Majka joj mnogo nedostaje i svu ljubav je okrenula ka tati. Više puta mi je rekla kako ona obožava njenog taticu. Ne mogu da grešim dušu, Zoran je stalno oko nje i ispunjava joj svaku želju samo da bi je video srećnu. Kupio joj je prelepog roze papagaja. Jana ga voli i priča o njemu, ali opet majku ne zaboravlja - kaže Krsmanovićeva.

Opširnije u štampanom izdanju KURIRA za ponedeljak 12. septembar

Danas u KURIRU pročitajte još

*EKSKLUZIVNI INTERVJU! BORISAV JOVIĆ ZA KURIR: Vreme je da Srbi skinu ljagu sa sebe!*NAJVEĆA OSAMINA GREŠKA JE NAPAD NA AMERIKU: Evo šta je stvarno želeo Bin Laden!*MINISTAR NAPRAVIO SINA SVOJOJ SARADNICI: Najveća tajna Vlade Srbije!*VUČIĆ IDE PROTIV JANKOVIĆA: Glavni igrači u trci za predsednika Srbije!*SEKS-SKANDALI U SRBIJI OD 20. VEKA DO DANAS: Dučićev beg iz Švajcarske zbog vanbračnog sina!*NAĐ OTKRIO SAV PRLJAV VEŠ: Deci sam plaćao putovanja na koja ih bivša nije vodila!*MERIMA NJEGOMIR ŠUTNULA ĐINĐIĆEVOG KUMA: Okončala brak sa surčinskim tajkunom*NAJVEĆA OSAMINA GREŠKA JE NAPAD NA AMERIKU: Evo šta je stvarno želeo Bin Laden!*EKSKLUZIVNI PAPARACO SA SVADBE: Aleksandra Jeftanović se udala u pantalonama!*OVAKO PLJAČKAJU DRUMSKI RAZBOJNICI: Divlje šlep-službe tokom leta uzmu i do 100.000 evra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track