MAJKA PEVAČICE NA SAMRTI: Ne puštajte Marjanoviće blizu mene!

Zorica Krsmanović hitno prebačena u bolnicu

MAJKA PEVAČICE NA SAMRTI: Ne puštajte Marjanoviće blizu mene!

Crna Hronika -

Samo da mi kažu ko je ubica, da u miru mogu da odem sa ovog sveta. On je ubio moje dete, šta ako je i Jana u opasnosti ili bilo ko drugi, kaže Zorica Krsmanović

BEOGRAD - Zorici Krsmanović, majci monstruozno ubijene pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović, pozlilo je i hitno je prebačena u bolnicu u Beogradu!Nesrećnoj ženi, kojoj je ćerka ubijena na nasipu u Borči pre više od pet meseci, zdravstveno stanje se u poslednjih mesec dana znatno pogoršalo i pitanje je vremena koliko će još izdržati.

Ona, kako saznajemo, ne želi da vidi Marjanoviće, nikoga osim Zorana i Jane, a za Kurir kaže da joj je i dalje poslednja želja da sazna ko je monstrum koji joj je ubio ćerku jedinicu.

Suđenje- Ne znam ko može, zato molim sve koji mogu da pomognu ili na bilo koji način imaju uticaja da mi otkriju ko mi je ubio mog anđela, moju Jecu. Ne interesuje me nikakvo suđenje jer ga, sigurna sam, ne mogu dočekati. Samo da mi kažu ko je ubica i da u miru mogu da odem s ovog sveta. On je ubio moje dete, šta ako je i Jana u opasnosti ili bilo ko drugi - moli ova žena.Krsmanovićevoj se zdravstveno stanje pogoršalo od poslednjeg pregleda na magnetnoj rezonanci. Naime, kako nam je objasnila, loše je podnela takozvani kontrast, koji se dobija prilikom pomenutog pregleda.Infuzija- Skroz sam požutela i skoro svaki dan primala infuziju, ali ništa mi nije bolje od nje. Svakodnevno pijem lekove, ali su bolovi toliko jaki da nisam više mogla ni da ležim ni da sedim. I da budem iskrena, nije me toliko briga šta će biti sa mnom. Ako postoji drugi svet, idem kod moje ćerke. Ali kako ću pred nju, a da ne mogu da joj kažem da je Jana sigurna jer je ubica uhvaćen - priča neutešna Zorica.Prema njenim rečima, snagu da još uvek može da živi daje joj Jana, ali i želja da dočeka da ubici pogleda u oči.- Samo da ga vidim, da vidim ko je imao snage da ubije onakvo dete, koje ni mrava nije zagazilo. Dete koje je uvek pomagalo drugima. Odmalena je iznosila hranu iz naše radnje i kuće da da deci na ulici da jedu. Ne mogu pred nju sa sumnjom da će njeno ubistvo proći tek tako i da niko neće odgovarati. Kako da joj kažem: „Sine, ne znam ko te ubi“ - kaže Zorica.Unuka JanaU bolnici kažu da nesrećna majka ne želi da zna za Marjanoviće, odnosno da ne bi volela da ih vidi u bolnici.- Zorica je jasno stavila do znanja da ne želi da vidi nikoga od Marjanovića, osim zeta Zorana i unuke Jane - kaže izvor Kurira iz bolnice.Kada smo joj to pomenuli, Zorica nije želela da komentariše, samo je kratko odgovorila.- Volela bih da vidim moju Janu - rekla je kratko glasom punim tuge i bola.Podsetimo, Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila kada je sa suprugom Zoranom Marjanovićem i ćerkicom otišla da trči na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Nesrećna žena ubijena je sa više udaraca u potiljak, a njeno telo pronađeno je na nasipu, u kanalu punom vode.

OčekivanjeVUČIĆA BIH NA KOLENIMA MOLILA ZA POMOĆZorica Krsmanović kaže da bi, da ima malo više snage, otišla lično kod predsednika Vlade Aleksandra Vučića da ga moli za pomoć.- Da kleknem pred njega i da ga molim da mi pomogne. Prosto ne znam šta da radim više, taj monstrum mi je ubio dete - kaže Zorica.

Zorica ne prestaje da misli na unukuHOĆE DA LIČI NA MAMUZorica kaže da je unuka Jana pitala da li će da joj kupuje stvari kakve ima i njena mama.- Pitala me je da li će ona imati dugačke noge kao njena mama, a ubrzo potom i da li ću joj kupovati stvari kakve je Jeca nosila. Zoran joj svaku želju ispunjava, a ona želi da bude lepa kao njena mama - kaže Zorica.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

MOLIĆE DA PLATE POREZ: Starlete i pevači dokazuju poreklo vila, poršea, roleksa...

DAČIĆ LETI IZ VLADE?! Vučić za tri meseca pravi rekonstrukciju

PROKLETI KOMBAJN: Ubio policajca, oca petoro dece!

ČUDO: Srbin napravio bebu bez majke

STARLETA U POLICIJI: Soraja na saslušanju zbog paljenja Tamarinog automobila!

NAPALJENA GOCA TRŽAN: Karleuša, kresnuću ti muža!

MINISTRI ZBRISALI: Na gej paradi samo Ana Brnabić i Slavica Đukić Dejanović

AGONIJA: Majku Hrabrost posle poplava izbacuju na ulicu!

ZVANIČAN ZAHTEV: Radovan Karadžić traži pasoš Srbije!

Poklon dodatak

DANAS UZ KURIR: Poklon recepti za zimnicu, drugi deo

Pripremite zimnicu po proverenim receptima

U današnjem dodatku koji dobijate uz Kurir pronaći ćete fenomenalne recepte za zimnicu.

Poklanjamo 9 različitih recepata za ajvar, predloge za specijalitete od paprike: pečene babure, ljute papričice, kisele paprike punjene sirom, seckana paprika, lovačka salata, ali i neke druge kao što su cvekla sa renom, carska salata itd.

Svakog četvrtka Kurir vam poklanja Gurman sa isprobanim receptima kojima ćete obogatiti svoju trpezu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track