BAKA MILOŠA GRUJIĆA NASTRADALOG U AMERICI: Celu Ameriku je obišao, zar cevi da ga ubiju
Foto: Printscreen Fb

Tuga u Petrovcu na Mlavi

BAKA MILOŠA GRUJIĆA NASTRADALOG U AMERICI: Celu Ameriku je obišao, zar cevi da ga ubiju

Crna Hronika -

PETROVAC NA MLAVI - Dve i po godine te baka nije videla, zar ovako da se vraćaš Miloše...Rekao si baki da ćeš uskoro doći, kako ću ovo da preživim - zakukala je juče Branislava, baka Miloša Grujića (24) iz Melnice kod Petrovca, koji je tragično nastradao u Čikagu.

Grujić je poginuo u ponedeljak kada su se cevi koje je prevozio iz šlepera obrušile na njega.

- Moj Miloš je otišao za Ameriku pre dve i po godine, u maju mesecu, da zaradi novac pa da se vrati...Studirao je DIF u Novom Sadu, na trećoj godini je napustio i otišao kao spasilac...Ni fakultet nije završio, hteo je da pomogne - priča uplakana baka nastradalog studenta.

Kako kaže, Miloš je kratko radio kao spasilac na bazenu, gde je upoznao izvesnog Makedonca koji mu je ponudio da radi kao autoprevoznik.

- Taj čovek je skupio njih nekoliko studenata, dao im je šlepere koje su vozili, bolje se zarađivalo nego na bazenu. Miloš se javljao, rekao da je kupio automobil, ali da će ga uskoro prodati i doći kod nas u Petrovac - kaže neutešna baka.

TRAGEDIJA U ČIKAGU: Obrušile se vodovodne cevi, student novosadskog DIF na mestu poginuo

O nesreći zna samo ono što su joj rođaci ispričali.

- Rekli su mi da je tovario cevi za prevoz, seo u kamion da ih preveze, ali da se odjednom dosetio da proveri da li su lepo vezane. Onda su te cevi pale na njega i ubile ga...Prokleti šleper, celu Ameriku je obišao, ništa mu se nije dogodilo na putu, zar ovako dete da mi pogine, da ga cevi ubiju...Mnogo je pametan i dobar bio, sve je baki bio na svetu - kroz suze nam je rekla baka Branislava.

Podsetimo, Grujić je radio kao vozač u kompaniji "Delta Currier group" i kamionom je došao do odredišta u Čikagu gde je trebalo da isporuči robu.

Grujić je stajao pored kamiona, dok je drugi kolega nadgledao istovar, ali su se cevi otkačile i pale na njega. Hitna pomoć ga je brzo prevezla u bolnicu "St. Džejms", ali je on preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja.

Lokalne vlasti su odmah pokrenule istragu kako bi utvrdile kako je došlo do propusta u istovaru. Miloš je kao student treće godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Novog Sada otišao u Ameriku i tamo ostao da živi. Poslednja adresa prebivališta mu je bila u Sijetlu. Miloš ima mlađu sestru i brata, koji su takođe studenti.

(Printscreen Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja