DRAMA U ČAJETINI: Muškarac krvavih ruku sa nožem hteo u gluvo doba noći da uđe u Dom zdravlja
Foto: Nemanja Pančić

Medicinske sestre ostale u šoku

DRAMA U ČAJETINI: Muškarac krvavih ruku sa nožem hteo u gluvo doba noći da uđe u Dom zdravlja

Crna Hronika -

ČAJETINA - Čovek krvavih ruku, za nožem u rukama, nasrnuo je noćas oko dva sata i 40 minuta na vrata Doma zdravlja u Čajetini, tražeći da ga puste unutra.

Jedna od medicinskih sestara koja je izašla do ulaznih vrata ustanove, pošto je čula zvono, ostala je zabezeknuta kada je napolju, iza zaključanih vrata ugledala čoveka koji rukama i nogama udara u vrata pokupavajući da provali, a u krvavim rukama drži nož.

I ona i druga medicinska sestra koja je bila unutra, prestrašene, zaključale su se u toalaet odakle je jedna od njih pozvala telefonom doktorku koja je bila u ordinaciji da beži a druga je telefonom pozvala policiju.

U isto vreme, dok je čovek ispred nasrtao na vrata, pokušavajući da provali, pred Dom zdravlja stigla su kola, čovek je dovezao ženu kojoj je pozlilo, ali, kada je ugledao čoveka sa nožem u rukama ispred, odustao je od pokušaja da izvede ženu kako bi joj lekar ukazao pomoć.

Drama je okončana tek pošto je stigla patrola policija, uhapsila i odvela čoveka sa nožem koji se verovatno sam isekao pa su mu zato bile krvave ruke.

Z. Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track