FATALNA SRPKINJA U Draganinom stanu prošle srede umro njen poznanik (78), u februaru njen dečko (68)
Foto: Profimedija

Dragana Mihalković usred seks-skandala na Malti

FATALNA SRPKINJA U Draganinom stanu prošle srede umro njen poznanik (78), u februaru njen dečko (68)

Crna Hronika -

MALTA - Dragana Mihalković (45) uhapšena je pošto je britanski penzioner Nevil Ajers (78) pronađen mrtav posle noći provedene u njenom društvu. Žena je kasnije puštena iz pritvora.

Istraga je pokazala da je Ajers, bivši vozač bagera, cele noći s Mihalkovićevom pio i zabavljao se u lokalnom baru „Šegis“ na Malti.Pili u baru- Telo penzionera pronađeno je u Draganinom stanu prošle srede, a pored njega nalazilo se 10.000 funti - preneli su britanski mediji.Zanimljivo je da je u februaru ove godine Dejvid Grant (68), Draganin dugogodišnji dečko, takođe pronađen mrtav u istom stanu, ali da tada nije bilo sumnjivih okolnosti.- Policija sumnja da je smrt muškaraca posledica burnih noći s Draganom. Ona je povodom Nevilove smrti policiji rekla da je provela veći deo noći s njim u obližnjem baru „Šegis“, gde su popili dosta alkohola - prenose mediji.Inače, Srpkinja i vremešni Britanac navodno se poznaju devet godina, a sreli su se u hotelu početkom oktobra kad je došao na odmor.- On ju je još na početku odmora pozvao da svrati u njegov hotel - navodi se u medijima.Ajers je posle nekoliko sati ludog provoda javio svojoj partnerki Jasmin u Britaniji da je propustio let, a od tog poziva ona je izgubila svaki kontakt s njim.- Trebalo je da dođe kući da proslavimo njegov 78. rođendan. Kad sam ga pitala gde će odsesti i kad ima sledeći let, veza se prekinula i više ga nisam dobila - preneli su britanski mediji Jasminine reči.Autopsija nije mogla sa sigurnošću da pokaže da li je Ajers umro prirodnom smrću ili je ugušen, pa je Mihalkovićeva puštena.Pozvala lekare- Šokirala sam se kad je Nevilu pozlilo! Učinila sam sve da mu pomognem. Otrčala sam do policijske stanice i zvala Hitnu pomoć. Nisam znala da ima devojku, rekao mi je da mu je Jasmin sestra. Osećam se odvratno - rekla je britanskim medijima Dragana Mihalković.Takođe, dodala je da od 10.000 funti nađenih pored starca, 2.000 pripadaju njemu.

Žica za matorceZAVODILA PENZIONEREMihalkovićeva je, prema tvrdnjama britanskog tabloida Sun, poznata po tome da često iz bara „Šegis“ odlazi kući sa starijim muškarcima, najčešće penzionerima, nakon što bi od njih izvukla novac za nekoliko pića, cigarete i kondome.- Ona je velika zanosna žena. Deluje kao da ima žicu za matore Britance. Neki od njih deluju tako nežno i osetljivo, kao da bi od noći s njom dobili srčani udar. Možda zapravo i žele da odu s ovog sveta na taj način - preneli su reči anonimnog izvora britanski mediji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track