SIN MONSTRUM UNAJMIO UBICE: Ubio bih oca i uživao u njegovim parama!
Foto: Privatna Arhiva

Priznao policiji

SIN MONSTRUM UNAJMIO UBICE: Ubio bih oca i uživao u njegovim parama!

Crna Hronika -

Dugo sam se spremao i razradio plan ubistva. Angažovao sam četvoricu da za pare ubiju Jovu. Napravio sam čak i skicu kako i kuda da uđu da ih ne čuje, jer je Jova lak na snu. Sve ovo sam smislio kako bih se što pre dočepao očevog imanja i bogatstva i uživao u njemu

NOVI SAD - Sad se kajem što sam hteo da mi oca Jovu zakolju. Sreća pa su nas inspektori uhvatili, inače, plan je bio da te večeri upadnu u kuću i da ga ubiju na spavanju. A hteo sam da ga se rešim da bih prodao njegovo imanje i uživao.Ovo je rekao Ratomir Maletin (38) iz Turije, koji je uhapšen zbog sumnje da je naručio ubistvo svog oca Jove (68). On je policiji do detalja objasnio kako je nameravao da likvidira oca.

- Dugo sam se spremao i razradio plan ubistva. Angažovao sam četvoricu da za pare ubiju Jovu. Napravio sam čak i skicu kako i kuda da uđu da ih ne čuje, jer je Jova lak na snu. Sve ovo sam smislio kako bih se što pre dočepao očevog imanja i bogatstva i uživao u njemu - pričao je Ratomir.Kako saznajemo, Ratomir i grupu koju je angažovao za ubistvo oca nekoliko dana su pratili inspektori novosadske kriminalističke policije na relaciji Turija - Srbobran - Vrbas - Savino Selo.

Međutim, inspektori su osujetili zločinačku nameru, upali su u kafanu i uhapsili ih sve, u momentu kada su se dogovarali da te večeri izvedu akciju.S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track