FILMSKA AKCIJA U KUMODRAŠKOJ USRED BELA DANA: Majka i ćerka otele bivšeg podstanara!
Foto: Fonet/Zoran Mrđa/Ilustracija

Drama na Voždovcu

FILMSKA AKCIJA U KUMODRAŠKOJ USRED BELA DANA: Majka i ćerka otele bivšeg podstanara!

Crna Hronika -

Prava filmska scena odigrala se u ponedeljak u auto-perionici u Kumodraškoj ulici, kada su majka i ćerka, u društvu još dvojice muškaraca, otele 32-godišnjeg radnika i odvele ga u nepoznatom pravcu.

Muškarac u "fijatu punto", majka S.N. i ćerka A.N. sa dva momka u BMW došli su do auto-perionice i počeli verbalno i fizički da maltretiraju radnika R.R. (32).

"Odjednom smo čuli ciku i vrisku. Kada smo izašli, videli smo da ga jure po putu. Ćerka je ušla u BMW i dovezla se do nesrećnog mladića. Tada su ga ubacili u vozilo i svi su otišli", kažu vlasnici perionice na Voždovcu.

Grupa "otmičara" odvezla se u pravcu auto-perionice na Novom Beogradu koju drži S.N.

"Videli smo dva automobila kako ulaze u perionicu. U BMW su bile majka, ćerka, dok momka nismo videli od zatamnjenih stakala, a u "puntu" dvojica mladića od oko 20 godina, ćerkini prijatelji. Ušli su u perionicu i zatvorili vrata", pričaju radnici iz okolnih radnji.

Kako kažu, čuli su strahovitu galamu.

"Prvo smo pomislili da se međusobno raspravljaju. Tek kada je došla policija i izvela nepoznatog momka, shvatili smo o čemu se radi."

Ipak, kažu radnici, R.R. je "stari i blizak prijatelj" majke i ćerke. On se u nekoliko navrata vraćao da radi u perionici, čak je i živeo kod njih.

"Iznad perionice nije bio kafić, nego su izdavale stan. On je tu stanovao i radio za smeštaj i neke sitne pare. Sigurno je kod njih proveo jedno dve godine, ali je stalno odlazio i vraćao se."

Sumnja se na iznudu

Pripadnici MUP Srbije uhapsili su dve ženske osobe S.N. (47) i A.N. (21), kao i dvojicu muškaraca M.Đ. (25) i B.M. (21) i njima je, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznude, određeno zadržavanje do 48 sati-.

(Blic/Andriana Janković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja