( VIDEO) AKCIJA KRIMINALISTIČKE POLICIJE: Osuđeni ubica Mladen Ždrale pao dok se šetao Novim Sadom!
Foto: Youtube Printscreen

Begunac iz Bosne uhvaćen na ulici

( VIDEO) AKCIJA KRIMINALISTIČKE POLICIJE: Osuđeni ubica Mladen Ždrale pao dok se šetao Novim Sadom!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Inspektori novosadske kriminalističke policije uhapsili su Mladena Ždraleta zvanog Pata, brata Đorđa Ždraleta, čuvenog po okršajima iz prethodnih godina između Đorđa i Darka Eleza.

Kako saznajemo, Mladen je uhapšen na ulici dok se šetao novosadskim naseljem Nova Detelinara, u efikasnoj akciji novosadskih inspektora, s obzirom da je za njim svega pre nekoliko dana raspisana međunarodna poternica.

On je tražen zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 15 godina, zbog ubistva Milorada Todorovića u kafani "Dva bora" u naselju Vraca u Sarajevu. Tom prilikom su ubijene još dve osobe koje su sedele u kafani za susednim stolom.

Foto: Slađana Stojanović
Foto: Slađana Stojanović

Inače, za veoma kratko vreme, podsećanja radi, novosadska kriminalistička policija uhapsila je i Sanjina Sefića (25) iz BiH, osumnjičenog da je pregazio dve studentkinje u Sarajevu. Sefić se nalazi u ekstradicionom pritvoru

Kako nezvanično saznajemo iz krugova bliskih beogradskom MUP, novosadska kriminalistička policija uhapsila je još jednu osobu u novosadskom naselju Liman, koje je izvršeno u okviru operativne akcije Čistač, pre dvadesetak dana kada je uhapšen Ivan K. (28) iz Bijeljine.

UHAPŠEN PO POTERNICI I INĐIJAC

U Novom Sadu je, u ponedeljak, uhapšen i M. Š. (28), sa područja Inđije, za kojim je bila raspisana poternica Osnovnog suda u Staroj Pazovi. On je osuđen na sedmogodišnju kaznu zatvora zbog krivičnih dela razbojništva. M. Š. je istog dana sproveden na izdržavanje kazne u Kazneno-popravni zavod u Sremskoj Mitrovici.

Ivan se sumnjiči da je 21.oktobra u Bijeljini iz vatrenog oružja pokušao da usmrti Radenka Sekulića, vlasnika kafane u tom mestu, koji je nakon ranjavanja hitno transportovan helihopterom na VMA u Beograd. Kako nezvanično saznajemo iz krugova bliskih MUP, on je bio zadržan od strane novosadske kriminalističke policije, ali pravosudni organi Federacije BIH nisu pravovremeno reagovali na informacije iz Srbije, odnosno nisu raspisali za njim međunarodnu poternicu, tako da se Ivan našao na slobodu.

Novosadska policiija potvrdila je naša saznanja da je u Novom Sadu uhapšen državljanina Bosne i Hercegovine Mladen Ždrala (35), za kojim je bila raspisana međunarodna poternica INTERPOL.

Za njim je raspisana poternica zbog izdržavanja kazne zatvora u trajanju od petnaest godina na koju je osuđen pred bosanskim sudom zbog krivičnog dela ubistva. On se nalazi u ekstradicionom pritvoru i biće procesuiran u skladu sa odgovarajućim zakonskim odredbama.

Slađana Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track