LOKALIZOVAN POŽAR U NOVOM PAZARU: Izgorela dva stana u zgradi Simpo
Foto: Aleksandar Nićiforović

Tragedija

LOKALIZOVAN POŽAR U NOVOM PAZARU: Izgorela dva stana u zgradi Simpo

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - U požaru koji je oko 18 časova izbio u stambenom kompleksu Simpo, izgorela su dva stana na četvrtom spratu tog stambenog objekta. Niko od stanara nije povređen, a uzroci požara biće poznati nakon istrage.

Pomoć vatrogascima prilikom intervencije pružila je Direkcija za izgradnju grada Novog Pazara sa vozilima sa „korpama“. Još jednom se prašina digla oko neopremljenosti Vatrogasno-spasilačke jedinice.

-Mi smo ustupili svoja vozila sa korpama kako bi pomogli u gašenju požara. Opremljenost naše vatrogasne jedinice je veoma skromna i zastarela. Za grad od 120 hiljada stanovnika ovo je stvarno tragično i treba da razmišljamo da ovo može svakome da se desi i da može da bude gore od ovoga.

Foto: N.A.
Foto: N.A.

Ova nesreća treba da bude pouka onima koji brinu o opremljenosti Vatrogasne jedinice da što pre nešto promene na bolje, rekao je Seljko Muratović, direktor Direkcije za izgradnju grada.

Uz mnogo napora vatra je lokalizovana, pa je tako sprečeno širenje požara i na ostale stanove. Nakon tri sata provedena napolju, po veoma hladnom vremenu stanari koji su bili evakuisani vratili su se u svoje stanove.Ekipe vatrogasne jedinice dežuraće tokom noći na mestu požara.

N. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track