NOVI UDES KOD NIŠA: Troje Bugara povređeno u saobraćajci
Foto: M.M.

NOVI UDES KOD NIŠA: Troje Bugara povređeno u saobraćajci

Crna Hronika -

NIŠ - Troje bugarskih državljana povređeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko dvanaest sati na deonici auto- puta Niš – Istok.

- Naša ekipa zbrinulo je petoro stranaca, od kojih troje imaju povrede a svi su veoma promrzli. Oni su u našoj urgentnoj ambulanti, poslužili smo ih čajem, čim se malo ugreju obavićemo dodatnu dijagnostiku ali za sada sve ukazuje da se radi o lakšim povredama - saopštila je Svetlana Radivojević iz niške Hitne pomoći.

- Kako saznajemo, drugo vozilo koje je učestvovalo u ovom udesu, ostalo je na mestu nezgode. Prema nezvaničnim saznanjima, rad se o jednoj turskoj porodici sa dvoje dece, koja je odbila pomoć i čeka šlepslužbu.

Niški Klinički centar saopštio je da su zbrinuli sedamnaest osoba povređenih u jutrošnjem udesu na autoputu na deonici Niš – Jug.

- Od ukupnog broja povređenih, šestoro je dece a jedanaest odraslih. Njih jedanaest su strani a ostali su državljani Srbije. Tri pacijenta su sa težim telesnim povredama, od kojih je dvoje zadržano na Klinici za ortopediju radi daljeg lečenja, dok je jedna osoba puštena na kućno lečenje. Od ukupnog broja povređene dece, petoro je primljeno na Kliniku za dečiju hirurgiju sa lakim telesnim povredama. Zbog loših vremenskih prilika, svima je ponuđeno bolničko zadržavanje. Roditelji troje dece odbili su hospitalizaciju, dok se za dvoje čeka odgovor roditelja – navodi se u saopštenju Kliničkog centra.

M.M.

BONUS VIDEO: SNEŽNI HAOS U NIŠU

FOTO MEĆAVA OKOVALA NIŠ, JUG SRBIJE ZAVEJAN: Stao saobraćaj na auto-putu ka Nišu kod petlje Trupale!

(FOTO PRIČA) DRAMA KOD NIŠA, ŽANDARMERIJA U AKCIJI: U toku spasavanje putnika kod petlje Trupale

KURIR TV DRAMATIČNO U ALEKSINCU: Vanredna situacija proglašena u tri sela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track