PEVAČ SILEDŽIJA: Marinko Rokvić izudarao ženu, a njenom dečku pocepao arkadu!
Foto: Dragan Kadić

Tuča u tržnom centru

PEVAČ SILEDŽIJA: Marinko Rokvić izudarao ženu, a njenom dečku pocepao arkadu!

Crna Hronika -

Zbog parking mesta, pevač Marinko Rokvić je juče fizički nasrnuo na momka i devojku u garaži jednog beogradskog tržnog centra! Rokvić je momku povredio arkadu, njegovoj partnerki lupio šamar, a zatim pobegao s lica mesta...

BEOGRAD - Marinko Rokvić je juče po podne fizički nasrnuo na momka i devojku u garaži beogradskog tržnog centra „Delta siti“, i to zbog parking mesta! Incident se dogodio kad je muškarac Ivan Agbaba krenuo da parkira automobil, a onda je pevač, koji je bio sa suprugom Slavicom, navodno uleteo rekavši da je to mesto ostavljeno za njega.Kako su ispričali očevici, nastala je rasprava između njih dvojice, koja se ubrzo pretvorila u tuču.- Počeli su da se svađaju oko toga čije je mesto na parkingu. Devojka je stavila ruku na haubu kako bi sprečila pevača da se parkira, a on joj je u besu udario šamar. Onda je Agbaba krenuo da je odbrani, pa ga je Rokvić udario pesnicom i raskrvario mu arkadu, a povredio je i kolena od pada na beton. Marinko je potom pobegao sa suprugom - kažu očevici.

NervozanZALUPIO VRATA NOVINARIMAReporteri Kurira pokušali su juče da dobiju komentar lično od pevača, ali im je on na ulazu u svoju kuću, vidno iznerviran, zalupio vrata.- Sklonite se odavde, ne budite bezobrazni - bilo je sve što je razjareni pevač u dahu izgovorio novinarima pre nego što je tresnuo vratima.

(VIDEO) NAKON MARINKOVOG INCIDENTA, OGLASIO SE NIKOLA ROKVIĆ: Strašno, baš sam zatečen!

MARINKOVA VERZIJA FIZIČKOG OBRAČUNA: On je krenuo da me udari, a njegova devojka je skočila na mene!

POKLON DODATAK DR KURIR

U današnjem dodatku Dr Kurir saznajte šta treba da preduzmete u slučaju da bolujete od hernije (kile), proverite da li imate kondilome i kako da ih lečite, zašto smo zimi depresivniji, kao i šta nam otkriva prvi plač kod beba.Puno korisnih informacija i saveta kako da sačuvate zdravlje naći ćete svake nedelje u Kuriru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track