ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Jecino ubistvo nas je žigosalo, a krvnik se krije!
Foto: Nebojša Mandić

Smrt pevačice "Granda" i dalje je misterija

ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Jecino ubistvo nas je žigosalo, a krvnik se krije!

Crna Hronika -

Ožalošćeni Zoran Marjanović je danas, zajedno sa ocem, obišao suprugin grob i našim novinarima otvorio dušu. Pre tačno 10 meseci Jelena Marjanović je sa suprugom i ćerkicom otišla na trčanje sa kojeg se nije vratila.

BEOGRAD - Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, obišao je juče njen grob na Zbegu sa ocem Vladimirom, gde su odneli cveće i zapalili sveće. Pevačica „Granda“ je na jučerašnji dan, pre tačno deset meseci, otišla sa suprugom i ćerkom na nasip u naselju Crvenka u Borči da trči i nikad se više nije vratila. Njeno telo pronađeno je sutradan u kanalu punom vode, a ustanovljeno je da je nesrećna žena monstruozno ubijena sa više udaraca tupim predmetom u potiljak. O ovom jezivom ubistvu mediji do danas skoro da nisu prestajali da pišu, a ubica još uvek nije pronađen.Policija ima određene sumnje, ali, nažalost, kako su to više puta zvaničnici rekli, nema dovoljno jakih dokaza da se bilo ko okrivi i privede pravdi.Ipak, Zoran Marjanović, kako kaže, ne gubi nadu da će vrlo brzo rasvetliti slučaj.

- Još uvek nemamo nikakve precizne informacije, sve se svodi na to da policija traži dokaze. Verujem da su pri kraju i željno očekujem dan da saznam ko je ubio majku mog deteta. Nakon Jecine smrti ništa više nije isto. Pored toga što smo ostali bez nje, naša porodica je brutalno žigosana. Nikad više nećemo funkcionisati kao ranije - rekao je Marjanović.On dodaje da uglavnom sada brine samo o Jani, koja će za nekoliko dana proslaviti 6. rođendan.

- Otkad je saznala da joj je mama mrtva, traži da dođe na njen grob, ali dovešću je posle rođendana. Ne želim da je opterećujem - kaže suprug ubijene pevačice.

Ubijena na dan kada je trebalo da je snimiRADI NA POSLEDNJOJ JELENINOJ PESMIJelena Marjanović je na dan kad je nestala trebalo da završi snimanje nove pesme. Njen suprug Zoran Marjanović obećao je da će tu pesmu završiti sam.- Reč je o dosta teškoj baladi, koja se njoj mnogo svidela. A pesma kao da je naslućivala da će se nešto dogoditi. Iz tog razloga bilo mi je teško da sednem u studio i završim je. Nadam se da ću smoći snage da je završim kako bi javnost mogla da je čuje i shvati kakva je Jeca pevačica bila - kazao je Marjanović.

Jelena Rafailović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track