UHAPŠENO PET OSOBA U BEOGRADU: Policija zaplenila oko kilogram droge, kao i oružje i municiju!
Foto: MUP Srbije/Arhivska Fotografija

MUP

UHAPŠENO PET OSOBA U BEOGRADU: Policija zaplenila oko kilogram droge, kao i oružje i municiju!

Crna Hronika -

Policija je u Beogradu uhapsila pet osoba i zaplenila oko kilogram droge, kao i oružje i municiju, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u saopštenju, policija je zaplenila 200 grama heroina, oko 600 grama marihuane, pet grama kokaina, oko 150 grama amfetamina, 30 tableta ekstazija, tri pištolja, dve puške i municiju.U stanu u kojem živi osumnjičeni P. Ć. (24) pronadjeno je 150 grama droge amfetaminskog tipa, 30 tableta ekstazija, manja količina marihuane i elektronska vagica sa tragovima droge.

Pretresom stana osumnjičenog R. A. (23) nadjeno je oko 250 grama marihuane, pet grama kokaina, dve elektronske vagice i pištolj sa osam komada municije.U stanu osumnjičenih L. Ž. (29) i J. D. (26) nadjeno je oko 100 grama marihuane, dve elektronske vagice, dva pištolja sa dva okvira i 15 komada municije, kao i dve puške. Kod J. D. je pronadjena i manja količina marihuane.

Kod osumnjičenog I. G. (49) i pretresom stana policija je pronašla oko 200 grama heroina, elektronsku vagicu i pola kilograma smeše paracetamola i kofeina.Protiv svih osumnjičenih će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da su posedovali i trgovali drogom, a protiv R. A, L. Ž. i J.D. i zbog nedozvoljenog posedovanja oružja, dodaje se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

(KURIR TV) MINISTAR POLICIJE: Za 14 meseci zaplenjeno četiri tone droge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track