MISTERIJA KOD MLADENOVCA: Nestala žena iz Velike Krsne pronađena mrtva u kanalu
Foto: Printscreen

Pronađen leš

MISTERIJA KOD MLADENOVCA: Nestala žena iz Velike Krsne pronađena mrtva u kanalu

Crna Hronika -

Telo Marine M. (36) iz Velike Krsne, koja je nestala pre dvadeset dana, nađeno juče po podne u jarku pored puta, dva kilometra od njene kuće

MLADENOVAC - Telo Marine M. (36) iz Velike Krsne pronađeno je juče u kanalu nedaleko od kuće u kojoj je živela sa suprugom.Marina M. pronađena je oko 16 sati, a kako saznajemo, ona je nestala pre dvadeset dana, zbog čega su za njom tragali rođaci i meštani.

Meštanin Živko Kuzmić pronašao je Marinino telo kad je otišao do vikendice i njive da pogleda zasađeni kupus na oko dva kilometra od kuće u kojoj je živela.

Pošao na njivu

- Dok sam gledao kupus, video sam u kanalu u kojem nije bilo vode da viri nešto, onako žuto. Kad sam prišao, ugledao sam golu ženu kako leži na leđima. Prvo sam pomislio da je lutka, međutim kada sam prišao bliže, video sam da je u pitanju mrtva žena. Nije bila ni ukočena ni otečena. Odmah sam seo u traktor, otišao kući do telefona i pozvao policiju - rekao je za Kurir Kuzmić i dodao da nije primetio da žena ima povrede na sebi, ali da kad su došli policajci, da su dosta obraćali pažnju na njenu glavu.

Prema rečima meštana, Marina i njen suprug Mile, koji je inače penzionisani policajac, u ovo selo su se doselili pre pola godine iz Velike Ivanče.

- Ja sam načula da se Marina posvađala sa suprugom i da je nakon toga nestala - rekla je jedna od meštanki.ProblematičniKako nezvanično saznajemo, reč je o ženi koja je navodno bila sklona alkoholu, a neki meštani navode da su i ona i suprug bili poznati po problematičnom ponašanju.- Ona je imala veoma tešku životnu priču, nekoliko puta se udavala. Policija proverava njene poslednje kontakte, s kim se družila i gde se kretala - rekao je jedan od komšija za Kurir.

Zbog velike kiše i blata izvlačenje tela trajalo je do kasno uveče jer su se, kako saznajemo, i sami policijski službenici zaglavili na putu do tela.Do kasno u noć nije bilo poznato da li je reč o ubistvu.

Ekipa Kurira

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: EVO KO SU UBIJENI SVEDOCI ZLOČINA OVK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track