POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PRED UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Mala Jana slikala majku!
Foto: Privatna Arhiva

EKSKLUZIVNO!

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PRED UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Mala Jana slikala majku!

Crna Hronika -

Policija je u tablet-računaru ubijene pevačice Jelene Marjanović pronašla i jedan njen portret, za koji se ispostavilo da je nastao uoči ubistva! Jelenu je slikala ćerka Jana, što je poslednja zajednička slika pre monstruoznog zločina...

BEOGRAD - Nakon što je 2. aprila prošle godine u borčanskom naselju Crvenka pronađeno telo monstruozno ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, policija je već u prvim satima istrage zaplenila iz kuće njene lične stvari, među kojima je bio i tablet-računar.UspomeneInspektori su nakon detaljnih provera ubrzo vratili računar pevačicom suprugu Zoranu Marjanoviću, koji ga je nedavno ponovo uzeo u ruke u nameri da sav sadržaj prebaci i sačuva na drugom računaru.- Planirao sam to već neko vreme da uradim, ali trebalo je mnogo snage. Na tom tabletu je sve što je ona želela da zabeleži, ima dosta snimaka i fotografija koje sam zbog ćerke hteo da sortiram i sačuvam - kaže Marjanović za Kurir.

Emocije su ga, kako kaže, vrlo brzo savladale.- U trenutku su se vratila sećanja na određene zajedničke trenutke, još uvek imam osećaj da će se pojaviti s neke strane. Između ostalih, našao sam i jednu fotografiju koja je slikana 30. marta, dva dana pre njenog ubistva. Slikala ju je naša ćerka Jana u dvorištu. Slika je mutna, ali prepoznajem da je slikana u dvorištu njihove kuće. Vidi se da je Jeca umorna, ali i nasmejana. Tih dana najviše je brinula o Zorici, jer je nešto pre toga izašla iz bolnice. Našao sam i poslednju fotografiju s ćerkicom. Slikana je u teretani, nekoliko dana ranije. Na njoj se vidi koliko su njih dve bile srećne kad su zajedno. Janin pogled i osmeh više nikad neće biti isti - priča sa setom Marjanović.

MisterijaJelena Krsmanović Marjanović nestala je 2. aprila na nasipu u Borči, gde je bila sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom. Nesrećna žena je trčala od jedne rampe do druge u naselju Crvenka. Njen nestanak prvi je primetio suprug kada joj je sa ćerkom krenuo u susret. Misleći da joj je pozlilo ili da ju je neko oteo, najpre je obavestio porodicu, a potom i policiju. Potraga je trajala skoro celu noć i nastavljena je sutradan. Međutim, oko podneva u kanalu punom vode pronađeno je telo nesrećne žene.Kasnije je utvrđeno da je ubijena s nekoliko udarca u potiljak i bačena u kanal. Policija je pregledala sve snimke u naselju i ispitala više od 300 ljudi. Nekoliko puta rađen je pretres kuće Marjanovića. Ipak, do danas nije utvrđeno ili nije saopšteno mesto na kojem je Jelena ubijena, oružje kojim je počinjeno ubistvo i što je najbitnije - ne zna se ko je ubica.

Devojčica nakon posete grobljuNE TRAŽI DA IDE MAMIN NA GROBJelena Marjanović pevanjem je počela da se bavi još kao maloletna devojčica. Na nastupe ju je pratio otac, a uspela je i da snimi CD. Prvi udarac koji je doživela jeste smrt njenog oca, potom strica, a onda i teška bolest majke Zorice, koja je šest meseci nakon ubistva preminula.U braku sa Zoranom Marjanovićem dobila je ćerku Janu, koja je pre nekoliko meseci saznala da joj je majka ubijena, a nedavno je odnela cveće na grob i zapalila sveću.- Tog dana smo bili i više nije pomenula da ide. Vodiću je kad god ona to bude tražila - objašnjava Zoran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track