PRETIO DA ĆE DA JOJ POBIJE UNUKE Manijak iz Radujevca BAKU primoravao na ORALNI SEKS, pa je PRETUKAO
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Strašno!

PRETIO DA ĆE DA JOJ POBIJE UNUKE Manijak iz Radujevca BAKU primoravao na ORALNI SEKS, pa je PRETUKAO

Crna Hronika -

Udovica (79) uspela je da se odupre manijaku Draganu C. (41) iz sela Radujevac kod Negotina, koji je pokušao da je prisili na oralni seks, zbog čega je završila u bolnici sa rasečenom arkadom.

Ona je puna dva sata trpela batine, ali je uporno dobijala zahtev da ga oralno zadovolji govoreći: "To neću da radim, makar me odmah ubio!" Nasilnik je na kraju zatražio da ga poljubi u usta, što je pretučena žena pristala da uradi i tako se spasla, jer je posle toga konačno izašao iz kuće.

Strarica je neposredno psole napada uspela da dozove prvog komšiju, koji joj je pritekao upomoć i dovezao je u bolnicu u Negotinu, dok je manijak brzom intervencijom policije otkriven i uhapšen nekoliko sati kasnije.

Nemili događaj se odigrao u selu Radujevac kod Negotina, u noći između ponedeljka i utorka, u porodičnoj kući starice, koja je već 24 godine udovica i živi sama. Napasnik je bukvalno razvalio ulazna vrata, sat vremena posle ponoći, zahtevajući od starice, da imaju seks. Zapretio joj je da će joj ubiti unuke i praunuke ako ne pristane ili ako nekome ispriča šta se desilo.

Žena je navodno napadaču ponudila novac govoreći da u tašni čuva ušteđevinu samo da bi je ostavio na miru, ali je on odbio govoreći: "Šta će mi bre pare?! Ajde, daj mi seks!"

Foto: Slađa Stojanović
Foto: Slađa Stojanović

"Upao je u kući usred noći! Razbio je četvoro vrata dok nije došao do sobe u kojoj je spavala starica. Kada seona trgla i skočila iz kreveta, nasrnuo je na nju i počeo da je skida i otkopčava svoje panatalone. Kada je odbila da ga oralno zadovolji, šakom joj je prekrio usta da ne bi dozvala pomoć, a onda počeo besomučno da je udara po glavi i rasekao joj arkadu! Staricu je tukao skoro dva sata, ali ona nije popuštala. Rekla mu je: "To neću da radim, makar me ubio!". Na kraju je zahtevao da ga poljubi u usta, na šta je nesrećna žena pristala i tako se spasla. Napasnik je posle toga istrčao iz kuće i pobegao", kaže izvor upoznat sa događajem.

Starica nije uspela napasniku da vidi lice.

"Ženi je umro muž pre 24 godine. U kući je sama, dok sin sa snajom i decom živi u Beču. Napasnik nijednog trena nije palio svetlo, da mu starica ne bi videla lice. Ona posle smrti muža zaključava sve po kući, zbog čega je on lomio sva vrata redom! Nikada pre ovoga nije bila napadnuta, ali su se u okolnim selima dešavala silovanja, zbog čega se plašila. Ispričala je policiji da joj se čini da je manijak bio pijan, ali u mraku nije mogla da ga prepozna", navodi sagovornik.

Osumnjičenog Dragana C. su priveli policajci iz policijske stanice Bor, a posle isteka zadržavanja do 48 sati biće priveden kod tužioca na saslušanje.

(Alo)

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom. Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić. CECA RAŽNATOVIĆ: Prijavi nasilnika, ko god to bio...
Ovo je poruka PRETUČENE SEKE ALEKSIĆ: Izlaz postoji, potraži ga!
KALINA KOVAČEVIĆ: Nisi ničije vlasništvo!
Dabović: Prvi udarac nikada nije poslednji!
Novinarka Nataša Miljković je prihvatila da za potrebe kampanje odigra ulogu žrtve porodičnog nasilja i pošalje poruku svima koji ga trpe. "Ne čekaj da bude kasno! Ja sam Nataša Miljković i podržavam akciju Kurira. Stop nasilju", jasno je rekla naša poznata novinarka.
Ovim putem vas obaveštavamo da su u cilju sprečavanja nasilja svake vrste otvoreni i dežurni telefonski brojevi na koje svi građani ANONIMNO mogu da prijave nasilnike. BESPLATNI BROJ: 0800-011-011 (radnim danima od 10 do 19 sati) 011/3291-440, 011/2441-521, 011/2456-404 (radnim danima od 10 do 19 sati) 062/304-560 (vikendom i noću od 19 do 10 sati) 192 (MUP) 194 (HITNA POMOĆ) Sigurne kuće: Beograd (3) Kragujevac Niš Vranje Smederevo Pančevo Zrenjanin Novi Sad Sombor Sremska Mitrovica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track