PEKAR PEDOFIL: Pipkao i vaćario drugaricu (13) svog sina
Foto: Shutterstock

Uhapšen Dejan M. (41) iz Ralje

PEKAR PEDOFIL: Pipkao i vaćario drugaricu (13) svog sina

Crna Hronika -

Lokalni privrednik i odbornik u opštini Sopot uhapšen je zbog sumnje da je u svom automobilu napastvovao devojčicu (13) iz obližnjeg sela, koju je vraćao kući s treninga, otkriva Kurir

SOPOT - Dejan M. (41) iz Ralje uhapšen je zbog sumnje da je utorak uveče napastvovao drugaricu (13) svog maloletnog sina dok ju je kolima vraćao kući s treninga, saznaje Kurir.Dejan M., koji se sumnjiči da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje, inače je vlasnik pekare u centru Ralje i odbornik u opštini Sopot. Kako za Kurir otkriva izvor upoznat sa slučajem, uhapšeni pedofil je iskoristio poznanstvo svog sina sa žrtvom kako bi je namamio u svoj automobil.Ponudio prevoz- Njegovo dete i ta devojčica zajedno treniraju karate u Ralji. U utorak uveče oko 20 sati, posle treninga, on je napastvovanom detetu predložio da je poveze kući, koja se nalazi na nekoliko kilometara dalje. Ona je, ne sluteći ništa, sela u automobil, pošto ga je poznavala kao oca svog druga. Međutim, on je tokom vožnje krenuo da je dodiruje i pipka po telu, butinama, grudima - ispričao je za Kurir dobro obavešten izvor.Prestravljeno dete ostalo je zatečeno ponašanjem oca svog druga.Prijava majke- Pokušavao je da je poljubi, bio je grub i nasilan. Šokirana devojčica je pokušavala da se odbrani, gurajući ga od sebe. On je, međutim, nastavljao i rekao joj: „Ma ljubio te ja ili dečko, to ti je isto.“ Samo pukom srećom izbegla je najgore. Čim je ušla u kuću, sve je ispričala majci - priča naš sagovornik.Majka devojčice je slučaj odmah prijavila policiji, koja je munjevito reagovala i već sutradan uhapsila pedofila.- Majka je bila izbezumljena i odmah ujutro otišla je u policiju da sve prijavi. Policija je obavila razgovor sa devojčicom, koja je i dalje bila vrlo uplašena, ali je detaljno opisala sve šta joj je radio. Sva se tresla. Nakon toga, njega je sopotska policija uhapsila kod kuće u Ralji - dodaje izvor Kurira.

Mesec danaTUŽILAC TRAŽIO PRITVORDejan M. je juče priveden na saslušanje u nadležno tužilaštvo u Mladenovac. Zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljene polne radnje, određen mu je pritvor do 30 dana. Inače, uhapšeni pedofil do sada nije imao dosije u policiji.

Svetlana Vojinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track