NESREĆA U SELU KOD PROKUPLJA: Mladi traktorista poginuo na Vaskrs
Foto: Privatna Arhiva

UŽAS

NESREĆA U SELU KOD PROKUPLJA: Mladi traktorista poginuo na Vaskrs

Crna Hronika -

PROKUPLJE - Milan Popović (17) iz planinskog sela Gornja Bresnica stradao je u nedelju, na Vaskrs, kada se prevrnuo traktor kojim je upravljao.

Zaposleni u preduzeću za proizvodnju peleta, nedaleko od mesta nesreće, kažu da je prizor bio stravičan.- Niko nije primetio kad se nesreća desila, ali smo svi ostali u šoku kad smo videli. Bilo je strašno i zaista se ne može prepričati. Tako mlad čovek, sam na traktoru i za tren je izgubio život - kažu očevici.Kako saznajemo iz istrage, Milan je izgubio kontrolu jer je vozio na leru, pa se traktor prevrnuo i prikleštio ga.Meštani kažu da je Milan najstarije od troje dece u porodici Popović i da je odmalena bio vredan radnik.Mladić, koji je bio učenik trećeg razreda Tehničke škole „15. maj“ u Prokuplju, sahranjen je na seoskom groblju.

Krivična prijava protiv dede zbog nesreće kod ValjevaDEČAK SAM ZA VOLANOMPrvi rezultati istrage nesreće u selu Prijezdiću kod Valjeva, kad je Mladen Golubović (10) pao s traktora i poginuo, potvrdili su da je dečak bio sam za volanom u trenutku nesreće. Njegov deda Borivoje Golubović sedeo je na blatobranu traktora i neposredno pre prevrtanja pao je na kolovoz.Protiv njega će biti podneta krivična prijava jer je unuku dozvolio da upravlja traktorom.S. S.

B. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track