UMRLI U MUKAMA JER SU SIROTINJA Napon ubio majku i sina(16) u Aleksincu jer su im ISKLJUČILI STRUJU!
Foto: Profimedia

STRAVIČNA TRAGEDIJA

UMRLI U MUKAMA JER SU SIROTINJA Napon ubio majku i sina(16) u Aleksincu jer su im ISKLJUČILI STRUJU!

Crna Hronika -

Pre mesec dana im je isključena struja, jer nisu imali para da plaćaju račune. Zbog velike hladnoće priključili su se nekom žicom, koju je vetar otkačio pa su i majka i sin nastradali od strujnog udara

ALEKSINAC - M.M. (46) i njen šesnaestogodišnji sin D.M. poginuli su od strujnog udara, kada je na njihovu kuću u aleksinačkom selu Glogovica pala žica pod naponom. Kako saznajemo, tragedija se dogodila juče, a majka je stradala prilikom pokušaja da pomogne sinu. Ranko Filipović iz susednog sela Lužane kaže da je dobro poznavao porodicu koju je zadesila nesvakidašnja tragedija.

-U toj kuži su živeli muž žena, njihov sin i još dve kćeri. Pre mesec dana im je isključena struja, jer nisu imali para da plaćaju račune. Zbog velike hladnoće priključili su se nekom žicom, koju je vetar otkačio pa su i majka i sin nastradali od strujnog udara. Tim povodom meštani Lužana će se sutra u devet sati okupiti ispred prostorija EPS Aleksinac da odaju poštu poginulima ali i da izraze protest zbog isključenja. U našem selu je tridesetak porodica bez struje, ima starih, bolesnih i trudnica - kazao je Filipović.

- Policija je potvrdila da se tragedija dogodila juče u 18.32 u selu Glogovica te daje obavešteno tužilaštvo.

M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track