TEROR! ALBANKE MUČILE SRPKINJU: Živu ćemo te pojesti da osetimo ukus srpskog mesa!
Foto: Kurir

Satima mučile i zlostavljale

TEROR! ALBANKE MUČILE SRPKINJU: Živu ćemo te pojesti da osetimo ukus srpskog mesa!

Crna Hronika -

Sonja A. (29) iz Gračanice, majka dvoje dece, tvrdi da su je dve Albanke, Kosovare Dili (23) i njena drugarica Dijana Korća (27), krvnički tukle satima, a da ju je sigurne smrti spasao nepoznati muškarac

Mlada Srpkinja u razgovoru za Kurir kaže da je brutalno mučenje trajalo više od pet sati, kao i da je od monstruoznosti zlostavljačica naposletku spasao nepoznat čovek kog su Albanke poznavale i koji je došao u njihovu sobu. Slučaj je, kako kaže, prijavila kosovskoj policiji, ali ni posle gotovo tri nedelje nasilnice nisu uhapšene.Radile zajedno- Nekoliko godina unazad živim sa sestrom i radim u Gračanici, razvedena sam i imam dvoje dece, koja žive sa očevim roditeljima. Ovde sam uspela da nađem posao u kazinu i da koliko-toliko pomognem svojoj deci. Albanke koje su me napale radile su sa mnom neko vreme. Potom su dale otkaz. Jednom prilikom, kada smo izašle zajedno, ukrale su mi srpski pasoš, jaknu i ključeve od stana - priča pretučena žena.Ona dodaje da su joj nakon nekoliko dana Albanke rekle da ode u jedan motel koji se nalazi kod Lipljana kako bi joj vratile ukradene stvari.- Nisam htela da idem tamo, kao da sam nešto predosetila, međutim, ubedile su me i otišla sam oko 18 sati. Kada sam ušla na vrata, nasrnule su na mene. Bila sam nespremna, udarale su me pikslom, ukoričenim menijem, šakama, pesnicama, šutirale su me, udarci su bili jedan za drugim - priča gotovo u jednom dahu Sonja.Detalji mučenjaPrema njenim rečima, bila je sva krvava kada su je mučiteljke stavile da sedne na stolicu.- Skinule su pertle sa svojih patika i vezale mi ruke. S recepcije su tražile selotejp traku da mi zalepe usta jer sam dozivala pomoć. Psovale su: „Ćuti, Srpkinjo, je*aćemo ti mater!“ I svaki put kad bi ih pogledala udarile bi me nečim u glavu ili bi me šutnule u stomak, leđa... Nakon nekog vremena naručile su pljeskavicu, kako su se dogovarale, samo zbog escajga, kako bi mogle da me seku i da jedu moje meso - priseća se Sonja i nastavlja:- U sobu je ušao nihov prijatelj. Pitao je šta se dešava, ko sam, rekle su mu da sam Srpkinja i da mi treba je*ati mater. Videla sam da je čovek poludeo zbog toga i rekao mi da izađem i da idem kući. Sa sestrom sam otišla u policijsku stanicu i prijavila slučaj. Bila sam i kod lekara - rekla je Sonja i dodala da je za sedam godina, koliko je u Gračanici, prvi put doživela ovako nešto.

Rame i plećka... Trpi stravične bolove

Lice... Izubijana pepeljarom

Leva ruka... Modrice i ogrebotine

Desna ruka... Podlivi i masnice

ZahvalnaSPASIOCA BIH POLJUBILA U RUKESonja A. kaže da ne zna šta bi bilo da taj mušakarac nije došao u motel i da je nije pustio da ide.- Ko zna, možda bih sad bila mrtva. One nisu imale nameru da me puste živu. Volela bih da upoznam muškarca koji me je spasao, samo da mu zahvalim i da mu ruke poljubim - kaže uplakana Sonja.

Predlog kosovske policijeTI IH NAMAMISonja A. kaže da joj je Kosovare Dili nakon mučenja slala poruke da se ponovo vide, ali da je ona to odbila iz straha, ali i da je prijavila poruke policiji.- Prijavila sam to policiji, a oni su mi predložili da ih namamim kao što su one mene i da ih tada uhapse. Možda bih pomogla policiji da strah nije jači - kaže nesrećna žena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track