UBICU ŽENE I TAŠTE TRAŽI ČLAN PINK PANTERA: Porodica odbeglog Gorana Petrovića strahuje od osvete!
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Odslužio kaznu u engleskoj

UBICU ŽENE I TAŠTE TRAŽI ČLAN PINK PANTERA: Porodica odbeglog Gorana Petrovića strahuje od osvete!

Crna Hronika -

Porodica odbeglog Gorana Petrovića (24), koji je ubio suprugu Jovanu (21) i taštu Dušicu Ivanović (44), strahuje od krvne osvete Nebojše Denića, ujaka, odnosno brata žrtava, čuvenog pripadnika bande “Pink Panter”.

Jovana i Dušica Ivanović sahranjene su juče na groblju u selu Glogovce na KiM, a na večni put nesrećnu ćerku i majku ispratilo je na stotine Srba, žitelja Kosovskog Pomoravlja.I dok su se porodica, rođaci i prijatelji opraštali od njih, na ulicama sela Glogovce, gde su živele žrtve, ali i Pasjane, gde su roditelji i sestra zlikovca, bilo je pojačano prisustvo policije.Pripadnici zakona, pominju meštani, svesni su da je sasvim moguće da se dvostrukim ubistvom kod Bujanovca ova drama neće završiti i da je moguće da će biti još mrtvih.

TRAŽIO DA VIDI DETE PA GA RANIO, A ŽENU I TAŠTU UBIO: Stravični detalji masakra kod Bujanovca!

- Gde god da se sakrio, pa i u mišju rupu Nebojša, Dušicin brat i Jovanin ujak, sigurno će ga naći. A onda će poželeti da se nije ni rodio. Nebojša, koji je poznat svetskim policijama kao član bande “Pink Panter” i koji je robijao u Engleskoj, sigurno neće sedeti skrštenih ruku i gledati kako ubica živi, dok dve nevine žene, koje je on voleo, trunu. Goranu bi bolje bilo da se preda da mu Nebojša ne bi sudio - kažu meštani Kosovskog Pomoravlja, koji poznaju porodice i ubice i žrtava.Petrović je pobegao nakon što je na putu Bujanovac-Končulj, u džipu “mercedes”, ubio suprugu i taštu, a jedan metak je rikošetirao i pogodio u ruku njegovu jednogodišnju ćerkicu H. P., koju je navodno došao da vidi te večeri.

DVOSTRUKO UBISTVO KOD BUJANOVCA: Ubio ženu i taštu, ćerku ranio, pa pobegao!

Nesrećne žene dovele su devojčicu da bi je Goran, koji se skrivao na jugu Srbije jer je počinio niz razbojništava na KiM, video. Podsećanja radi, Jovana je inače ostavila Gorana zbog njegove ljubomore i torture koju je trpela.Posle zločina, taksista, koga je policija uhapsila, ubicu je odvezao do Bujanovca i gde se okorelom kriminalcu gubi trag. Moguće je da se, uz pomoć saučesnika, vratio na teritoriju južne srpske pokrajine, ali i da je utočište našao na severu Makedonije.- Odmah posle zločina obavešteni su svi granični prelazi. MUP je obavestio i Interpol, jer postoji mogućnost da je pobegao u neku od susednih zemalja - kaže za “Blic” portparol PU Vranje Dragan Stamenković.Najveća pljačka u istoriji BritanijePripadnik međunarodne bande “Pink Panter” Nebojša Denić svetskoj javnosti je postao poznat 2. maja 2002. kada je za tri minuta ukrao dijamant vredan 23 miliona funti iz juvelirnice “Graf” u Londonu. Za ovu pljačku osuđen je na 15 godina zatvora i kaznu je odslužio 2012. Od tada je mahom u inostranstvu, a posle izlaska iz zatvora dolazio je u Glogovce da poseti majku i sestru.

/Blic/A.Ž.A, V. Pešić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track