BRAT DAFINE MILANOVIĆ O STRAŠNOJ TRAGEDIJI: Moja sestra nikada nije saznala istinu o smrti porodice!
Foto: Privatna Arhiva

Ispovest Dobrice Todorovića

BRAT DAFINE MILANOVIĆ O STRAŠNOJ TRAGEDIJI: Moja sestra nikada nije saznala istinu o smrti porodice!

Crna Hronika -

Dobrica Todorović ne veruje da je njegova sestra Dafina Milanović inscenirala pogibiju svoje porodice, ali potvrđuje da im policija nakon nesreće u Mađarskoj nije dozvolila da vide tela

BEOGRAD - Dafina je umrla, a nije saznala pravu istinu o pogibiji svoje porodice. Mislim da je otišla u grob ne znajući kako i zašto su stradali njeni muž, ćerka i sin. Ta tragedija je bila vrlo bolna za nju. Neizmerno je patila.Ovo je za Kurir rekao Dobrica Todorović, brat Dafine Milanović, osvrćući se na razne teorije o porodičnoj tragediji direktorke Dafiment banke.

Misteriozna tragedija desila se 2. jula 1992. u Mađarskoj, kada su, prema zvaničnoj verziji, u saobraćajnoj nesreći poginuli Dafinin suprug Dragan, sin Živko i ćerka Ljiljana. U saobraćajki je učestvovao samo automobil u kome se nalazila Dafinina porodica, a do udesa je došlo kada je vozač, pri brzini od 180 kilometara na sat, izgubio kontrolu i sleteo s puta.Vraćali se iz AustrijeTodorović kaže da je nesreća zauvek promenila Dafinin život i ostavila neizbrisiv trag na čitavu familiju.

- Dafinina porodica se kobnog dana vraćala iz Austrije. Prethodno su krenuli za Austriju, ali su vraćeni sa njihove granice jer su Srbiji u tom trenutku uvedene sankcije. Zbog toga su brzo krenuli nazad za Srbiju. Vozač koji ih je vozio najverovatnije je žurio da što pre pređe u Srbiju.

Bilo je šest sati ujutro, sunce je izašlo i bilo je veoma jako. Najverovatnije da je svetlost zaslepila već umornog vozača, koji je izgubio kontrolu nad vozilom. To je sve što ja znam o tragediji - objašnjava Todorović i dodaje da su u nesreći poginuli i vozač, kao i jedno dete, rođak porodice.

Tragedija ili teorija zavere... Dafina Milanović s porodicom
Tragedija ili teorija zavere... Dafina Milanović s porodicom

Naš sagovornik kaže da je Dafinu i njega tragična vest zatekla u Beogradu i da ih je potpuno slomila.- Bili smo na poslu kada nam je to javljeno. Ostali smo zatečeni. Moja sestra nije znala šta se desilo, a mislim i da je otišla u grob ne znajući šta se zaista dogodilo. Znam samo da Dafina nije bila ista osoba pre i posle nesreće, mnogo je patila - kaže Dobrica.Druga ćerka preživelaGovoreći o glasinama da je Dafinina porodica zapravo živa i da ih je ona sklonila na sigurno, Dobrica kaže da u tim pričama ima dosta nelogičnosti.

- Ako je ona zaista sklonila muža, ćerku i sina, zbog čega onda nije sklonila i drugu ćerku? Zbog čega je nju ostavila u Srbiji? Neke stvari tu ne piju vodu - pita se Dafinin brat.

Dobili izveštaj iz MUPDRŽAVNI ORGANI URADILI POSAODobrica je ranije ispričao da mu tadašnja vlast nije dozvolila da nakon tragedije u Mađarskoj identifikuje zeta i Dafininu decu i da je uhapšen u Subotici. - Nakon nesreće dobili smo samo izveštaj srpskog MUP i nikakve druge dokumente. Državni organi su uradili posao onako kako su uradili i sada, posle 25 godina, ne bih se više vraćao na tu temu - završava Todorović.

EVO DOKAZA DA DAFININA PORODICA NIJE MRTVA: Advokat otkrio misteriju broja 5 i opovrgao sve!

Marija Ivanov

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Od Beograda do Čačka putem od pepela

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track