VELIKA AKCIJA POLICIJE, PRETRESI U NOVOM SADU: Zaplenjeno 5 kilograma droge, oružje i municija
Foto: MUP Srbije

Pala trojka

VELIKA AKCIJA POLICIJE, PRETRESI U NOVOM SADU: Zaplenjeno 5 kilograma droge, oružje i municija

Crna Hronika -

NOVI SAD - Novosađani A.V. (28) i D.M. (30), kao i P.Š. (35) iz Bačke Palanke uhapšeni su zbog sumnje da učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a A.V. se tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je zaplenila blizu 5 kilograma različitih narkotika, oružje i municiju. Protiv još dvoje osumnjičenih biće podnete krivične prijave za neovlašćenu prodaju i posedovanje opojne droge.

foto: MUP
foto: MUP

Pretresima u Novom Sadu, Vrbasu, Bačkoj Palanci i Sremskim Karlovcima pronađeno je više od 4 kilograma marihuane, heroin, ekstazi i druge psihoaktivne supstance, kao i laboratorija za proizvodnju droge u veštačkim uslovima.

Foto: MUP
Foto: MUP

Policija je zaplenila i više komada nelegalnog oružja, ručnu bombu i 320 metaka različitog kalibra, kao i novac, u ukupnom iznosu od oko 16.000 evra, za koji sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Sva trojica zadržana su do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti dovedeni na saslušanje, u zakonskom roku.(S. S./Foto: MUP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) POGLEDAJTE SPEKTAKULARNO HAPŠENJE SRPSKE STARLETE: Ovako je Ema Lapin pala sa 6kg droge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track