ODVRATNA OSVETA TURČINA DEVOJCI IZ VRANJA: Optužio je da ga vara, a onda je OSRAMOTIO pred celom Srbijom!
Foto: Profimedia

POLICIJA MORA DA REAGUJE

ODVRATNA OSVETA TURČINA DEVOJCI IZ VRANJA: Optužio je da ga vara, a onda je OSRAMOTIO pred celom Srbijom!

Crna Hronika -

Turčin iz Kušadasija bezočno je napao devojku iz Vranja, s kojom je dve godine bio u intimnoj vezi! On je objavio njene obnažene fotografije, nastale iz vremena veze, ali s druge strane se potrudio da potpuno sakrije svoj identitet!

Turčin je čak na internet postavio skenirani prikaz lične karte ove devojke, ali i njenu adresu, naziv beogradske firme u kojoj radi, čak i fotografiju mladića sa kojim ga je bivša devojka navodno prevarila.

Sem bezobzirnog otkrivanja intime, ovaj Turčin je napisao i monstruozan tekst, ne krijući da je imao najgore namere da bezočno ubije ovu devojku. Otvorio je nalog na Instagramu, a uz ime devojke dodao je "kučka", ali i nekoliko podataka o njenom životu...

foto: Printscreen/Instagram

Objavio je eksplicitne fotografije, a uz to dodao...

- Posle svega, došao sam u njen grad da izgradim posao i život. Svakog dana je dolazila kod mene da vodimo ljubav, i primala je moje poklone. Šestog dana sam je zatekao u krevetu sa njenim menadžerom. Znam da će mnogi reći da je ružno ovo što radim, ali... Već sam u glavi video njene slike u novinama. Pisalo bi da sam je ja ubio... Hvala bogu da nisam - piše Turčin, koji se u svom pomračenju tu nije zaustavio...

Turska

- Uzeo bih nož i ubo bih je u grudi nekoliko puta. Gledao bih kako se guši u sopstvenoj krvi, ali nije vredna toga - napisao je Turčin! Svoj monstruozan stav "opravdao" je da su bili dve godine u vezi, ali da više nije mogao da podnese da ga prevari "po 30. put".

Instagram nalog je ubrzo ugašen, ali žrtva zbog sramote slučaj nije prijavila policiji. Pošto je njeno okruženje saznalo za sve, dala je otkaz u firmi i povukla se, izbegavajući svaki kontakt sa prijateljima.

(Kurir.rs / Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track