ISPOVEST DEČKA DEVOJKE UBIJENE NA PUMPI: Ne znam kako ću da prebolim moju Kristinu, bili smo nerazdvojni
Foto: Facebook

potresna priča

ISPOVEST DEČKA DEVOJKE UBIJENE NA PUMPI: Ne znam kako ću da prebolim moju Kristinu, bili smo nerazdvojni

Crna Hronika -

Igor Debeljak (23) iz Beograda, dečko Kristine Kaplanović (20) iz sela Vilovi kod Nove Varoši, kojoj je pljačkaš benzinske pumpe pucao u glavu i razneo mozak u pokušaju da otme pazar od 10.000 dinara, u ispovesti kaže da živi za dan kada će ubica biti uhapšen i najstrože kažnjen!

- Očekujem da će ga policija brzo uhapsiti i da će posle toga biti izveden pred sud. Nadam se da će biti osuđen na maksimalnu kaznu zatvora, jer bi sve ispod toga bila velika bruka i sramota za naše pravosuđe! Napadač je došao sa namerom da opljačka pumpu. Nosio je napunjen i repetiran pištolj i znao je šta može da se desi! - ogorčeno kaže Igor Debeljak, momak Kristine Kaplanović, koja je brutalno ubijena na benzinskoj pumpi na autoputu Beograd-Niš.

Igor kaže da je rana još sveža i da mu je veoma teško da priča o devojci posle njenog ubistva. - U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled! Radio sam na istoj benzinskoj pumpi, pre nego što se Kristina tu zaposlila. Često sam išao kod kolega u posetu i upoznao sam je baš tamo gde je ubijena... Kada sam je prvi put video, odmah mi se svidela. Kolege su nas upoznale i posle toga smo bili nerazdvojni. Zabavljali smo se oko pola godine i planirali smo ozbiljnu vezu... - priseća se Igor.

Kristina je izdahnula 29. maja uveče u Urgentnom centru u Beogradu, a Igor je neprekidno bio uz nju.

- Svakodnevno sam u kontaktu sa njenim roditeljima i sestrama. Svima nam je teško. Ne znam kako ću da prebolim Kristinu. Pokušavam da im pomognem koliko mogu, jer su u teškoj materijalnoj situaciji. Bio sam uz njih čim sam saznao za nesreću na pumpi. Sada radim na drugom poslu i nastojim nekako da prebolim ove teške trenutke... To će biti veoma teško, jer mi je Kristinino nasmejano lice neprekidno pred očima - drhtavim glasom kaže Igor Debeljak.

Kristina je teško ranjena 25. maja uveče na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu. U momentu pljačke je radila sa dvojicom kolega, a u kasi je bilo svega 10.000 dinara. Njih troje su se sklonili u stranu čim su videli razbojnika s pištoljem, jer imaju direktivu firme da u takvim slučajevima bez opiranja predaju sav novac.

Međutim, napadač je gurnuo jednog mladića i pištolj je odmah opalio, jer je bio napunjen i repetiran. Metak je pogodio Kristinu u potiljak i razneo joj mozak! Kada je pala, oblivena krvlju, napadač nije ni pokušao da uzme novac, već je uspaničeno pobegao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track